Tvoj domáci mäsiar z R. Soboty má nového dodávateľa kvalitnej bravčoviny

Čerstvé a kvalitné mäso, domáce produkty i zabíjačkové špeciality nájdete v predajni Tvoj domáci mäsiar v Rimavskej Sobote. Nachádza sa na Námestí Š. M. Daxnera, pod hotelom Zlatý býk. Predajcovia spoločnosti Mäsobýk, ktorí sa v gastronómii pohybujú už niekoľko rokov, si zakladajú na hygiene, čerstvosti mäsa i kvalite výrobkov. 

Nie je jedno, z čoho varíte, znie heslo majiteľov rimavskosobotskej predajne Tvoj domáci mäsiar. Ako avizuje jeden z dvoch majiteľov spoločnosti Mäsobýk Tomáš Tóth, posledné mesiace majú stabilného nového dodávateľa bravčového mäsa z Maďarska, ktorý distribuuje len mäso z Maďarska či Slovenska.


„Sme tak schopní dodať zákazníkom aj väčšie množstvo čerstvého mäsa. Iné bravčové mäso v našej predajni už ani nemáme. Uvedomujeme si pritom, že v poslednej dobe kvalitnejšie mäso a zároveň v primeranej hodnote je už čoraz menej bežné na pultoch. Zákazníkom sa preto snažíme ulahodiť práve cenou, aby dostali za svoje peniaze kvalitu. Keď raz sklamete zákazníka, potom sa už nevráti. Máme pritom väčšinu zákazníkov už ako rodinu, navštevujú nás s dôverou, že ich nesklameme a nami predané mäso sa im doma na panvici nescvrkne,“ hovoria majitelia. 

Mäso v predajni Tvoj domáci mäsiar je zdravšie, nepúšťa vodu, o čom sa zákazník môže sám presvedčiť. „Radi preto privítame aj nových zákazníkov. Kým sa mäso dostane u nás na pult, tak prechádza vizuálnou kontrolou. Berieme len to najkvalitnejšie. V minulosti sa nám stávalo, že mäsá, ktoré nám priviezli a nepozdávali sa nám, tak sme ich radšej vrátili dodávateľom, aj keď nám ostal prázdny pult. Teraz už máme stabilného výhradného dodávateľa. Máme od nich výrobky, ale hlavne nám ide o kvalitné bravčové mäso,“ hovorí druhý z majiteľov spoločnosti Mäsobýk Mário Miadok a dodáva, že fungujú aj na princípe objednávok a až potom sa brančovina prinesie na bitúnok a začína sa spracovanie mäsa. „Takže v priebehu 24 hodín náš zákazník dostane to najčerstvejšie mäso bez toho, aby niekde stálo v skladoch či na pultoch,“ zdôraznil Miadok. O kvalite mäsa sa tak už denne presviedčajú ich zákazníci.

Ich dodávateľom je rodinná spoločnosť Nagyon-hús kft. Tá pôsobí na trhu približne 30 rokov. Začínali s 25 zamestnancami a v súčasnosti zamestnávajú okolo 300 pracovníkov. Denne majú porážku tisíc ošípaných, ide pritom výlučne len o Slovenské a Maďarské ošípané, ktoré sú najkvalitnejšie na trhu a nemajú obdobu vzhľadom ešte na klasickú kastráciu. Tá je podľa majiteľov v iných štátoch už chemická, čo mäsiari a skúsení predajcovia zacítia na samotnom mäse. 

Vo firme sa prešli výrobou od výseku až po hotové salámy. Ich špecialitou sú metrové salámy, ktoré sú na trhu chuťovo a rozmermi jedinečné. Viac si môžete pozrieť vo videu. 

Rimavskosobotská predajňa Tvoj domáci mäsiar ponúka regionálne výrobky z Gemera od piatich dodávateľov produktov, výrobcov. Z Vyšnej Pokoradze, Rimavskej Seči, Bušiniec, Rožňavy, či domáce jaternice i mäsaníky z Revúcej, ktoré sú podľa Tótha ako jedna báseň. „Nie je to pritom veľká výroba, preferujú však napríklad klasické údenie,“ hovorí Tóth. Upozorňuje, že zákazníkom radi pomôžu a aj poradia. V prípade, že si chcú výrobky urobiť priamo doma, dodajú im mäso aj kvalitné koreniny. „V ponuke máme zmesi čorizo, čabajka a gazdovskú zmes. Zakúpiť si u nás môžete aj črevá, cesnak a všetko potrebné na výrobu klobás, jaterníc, tlačeniek či iných dobrôt,“ vymenúva. 

Adresa:
Tvoj domáci mäsiar mäso – údeniny,
Námestie Š. M. Daxnera 413, Rimavská Sobota,
tel.: 0919 380 688.
Otváracie hodiny po-pi 7:30 – 17:00 hod. sobota 8:00 – 12.00 hod. 

Viac informácií s aktuálnymi akciami nájdete na fb stránke Tvoj domáci mäsiar

Zdroj: PR-článok, Tvoj domáci mäsiar

 

Zdroj: PR-článok, Tvoj domáci mäsiar