Mať funkčnú a modernú kúpeľňu nie je také zložité

Práve kúpeľňa je miestnosť, pri zariaďovaní ktorej sme často obmedzovaní priestorom. Veľa by sme do nej chceli zmestiť, aby bola moderná a funkčná. Kúpeľňové štúdio ÁDÁM vám ponúka možnosti, ako zladiť vaše potreby s možnosťami. Nájdete v ňom široký výber obkladov, dlažieb, sanity, sprchových kútov , batérii a iných doplnkov do kúpeľne.

Aktuálne trendy sa nesú v zemitých farbách. Atraktívne ich dopĺňajú zlaté doplnky a batérie. Novinkou sú aj obklady so vzormi rastlín, napríklad palmových alebo banánových listov. Nechýbajú však ani obklady s geometrickými alebo orientálnymi vzormi prevažne zlatej farby.

Ak ste zástancom jednoduchej klasiky, moderného štýlu alebo milujete luxus, mramor vo svojej svetlej podobe – či už biely alebo sivý – vám môže ulahodiť. Ide o jeden z trendov, ktoré sú v roku 2022 dominantné v kombinácii čiernej a bielej farby. Do popredia sa dostávajú veľkoformátové dlažby.

Pestrosť farieb sa prejavila aj na sanite. Veľkým hitom sa stávajú farebné kúpeľňové skrinky. V posledných rokoch sú stále obľúbenejšie umývadlá na dosku. V tomto roku tomu nebude inak – na design umývadiel sa bude zameriavať stále väčšia pozornosť a nechýbajú ani farebné prevedenia.

Stále nemáte jasnú predstavu, ako bude vaša vysnívaná kúpeľňa vyzerať? V kúpeľňovom štúdiu ÁDAM vám pri kúpe obkladov alebo dlažby vyhotovia návrh zadarmo.

Stavebné centrum Ádám nájdete na Šibeničnom vrchu č. 1, neďaleko autobusovej či železničnej stanice.

Otvorené majú každý pracovný deň od 7.00 do 16.00 hod. a v sobotu od 7.00 do 12.00 hod. Okrem stavebného materiálu tu nájdete široký sortiment potrebného tovaru a služieb spojených so stavaním.

Viac informácii nájdete na www.adamcentrum.sk a na tel. čísle 0902 960 410.

Zdroj: PR – článok, foto: Gabriela Gyuránová