ŠKODA AUTORIS v Rim. Sobote pozýva na prezentáciu najžiadanejších modelov vozidiel s občerstvením

Spríjemnite si deň s rodinou, otestujte automobilové novinky vozidiel značky Škoda a hrajte o skvelé ceny. ŠKODA auto Slovensko otvorí svoje brány showroomu ŠKODA AUTORIS na Školskej ulici v Rimavskej Sobote.

V sobotu 23. marca od 9.00 hod. do 17.00 hod. prichádza Branch. 

Na testovacie jazdy môžete využiť novinky Škoda Scala, Kamiq v špeciálnej edícii Drive s nadupanou výbavou a cenovým bonusom až do 2500 eur. K vyskúšaniu však budú aj vozidlá ako Octavia či Fabia s motorizáciami 1.5 L automat, s litrovým motorom, diesel, benzin v Octavii.

K dispozícii budú najžiadanejšie typy vozidiel od automobilky Škoda. Vystavené budú pred showroomom a bude možné sa na nich previezť i otestovať. Prineste si so sebou priateľov i dobrú náladu. Pre vaše deti budú k dispozícii rôzne darčekové predmety. V predajni vám zároveň radi pomôžu a s novými modelmi oboznámia pracovníci a priatelia značky Škoda.

Pripravené bude chutné občerstvenie i maľovanie pre deti. Iba v deň návštevy sa budete môcť zapojiť aj do veľkej súťaže o wellnes pobyt spojený napríklad s cyklistikou. Ak vyhráte, na tento pobyt vás odvezie zapožičaná nová Škoda Scala alebo Kamiq. Stačí, ak si naskenujete QR kód a zapojíte sa tak do súťaže v showroome ŠKODA AUTORIS na Školskej ulici. 

Značka Škoda si za niekoľko desaťročí získala priazeň veľkého množstva zákazníkov. Škoda pôsobí v Rimavskej Sobote od roku 1998 a darí sa nám aj vďaka novým modelom, v značnej miere k tomu prispel nový Superb a SUV- Kodiaq i Karoq.

Úspešní sme tiež zásluhou našich verných zákazníkov, ktorým ďakujeme a srdečne ich pozývame na oslavu 31. výročia Škoda Auto Slovensko.

Kde? Autoris, s.r.o., Školská 36, 979 01 Rimavská Sobota
Kedy? 23. apríla od 9-17.00 hod.
Kontakt na autosalón : 047/58 11 206

Zdroj: PR-Článok, Autoris, s.r.o.