V R. Sobote tepujú koberce, sedačky či matrace. Práčovňa RS rozširuje služby

Rimavskosobotská Práčovňa RS, ktorá je spoľahlivým partnerom pre čistotu a osvieženie, v týchto dňoch rozširuje svoje služby. Pomocou nového profesionálneho tepovača vám jej pracovníci vyčistia už aj koberce, sedačky či matrace. K tomuto kroku pristúpili po tom, ako sa aj ich doterajší zákazníci zaujímali o tento druh služby. K dispozícii majú nový a kvalitný tepovač.

Táto služba nielen odstráni špinu a prach, ale tiež účinne bojuje proti baktériám a alergénom, čo prispieva k zdraviu a čistote domova. Práčovňa RS sa nachádza na Ulici K. Mikszátha v prízemnej budove vedľa parkoviska pobočky Sociálnej poisťovne v Rimavskej Sobote.

Samotné čistenie väčších kobercov je na dohode. Pokiaľ ho klient nevie priniesť do práčovne, tak zamestnanci vycestujú za ním a vytepujú ho priamo u vás doma. Cena závisí od veľkosti koberca, od dvoch eur za meter štvorcový.

V prípade gauča a sedačiek prebieha tepovanie v pohodlí vášho domova. Cena opäť závisí od veľkosti, dvojmiestna sedačka za 40 eura rohová sedačka za 55 eur.

Najčastejšie sa v domácnosti odporúča z hygienického hľadiska tepovanie a čistenie matracov. Tepovanie jednej strany matracu je v cene 8 eur.

Pre bližšie informácie ohľadom tepovania volajte 0903 843 450

V Práčovni RS pristupujú k textilu s najväčšou starostlivosťou a pozornosťou. Jej zamestnanci vyčistia textil, ktorý doma nedáte do malej práčky. K dispozícii majú veľkoobjemové profesionálne práčky, ktoré si hravo poradia, či už s dekami, prikrývkami, paplónmi alebo hračkami. „Tie po našom vyčistení ostanú skoro ako nové a hygienicky čisté,“ povedala pracovníčka práčovne Martina Gombalová. Vyprať si môžete dať plachty, uteráky, košele, kabáty, záclony či športové dresy.

Čisto a sviežo – to je heslo, ktorého sa držia v tejto práčovni. Majiteľom Práčovne RS je mladý podnikateľ Dominik Albert, ktorý má v práčovni dve opory. Tento trojčlenný tím už vie, ako zatočiť aj s extra znečistenými textíliami. Poskytujú tu široké služby, aby záujemcom o ne uľahčili starosti s praním, sušením, žehlením a čistením. Prádlo vymangľujú a zostane dôkladne vydezinfikované.

Ceny za čistenie sú sa odvíjajú od počtu a veľkostí vecí,
ktoré si potrebujete dať vyčistiť. Napríklad:

Plachty – od 1,20€ (podľa veľkosti)
Paplóny – od 1,70€ (podľa hrúbky)
Košele – 2,50€
Kabáty – od 6,50€ (podľa hrúbky)

Deky – od 2,50€ (podľa veľkosti)
Športové dresy – 0,90€
Záclony – 0,95€ za m2
Uteráky – od 0,70€


Práčovňa RS okrem svojich základných služieb ponúka aj odvoz a dovoz prádla. Zákazníci sa tak nemusia ani pohnúť z domu, aby bolo hygienicky čisté a svieže. Stačí zavolať na telefónne čísla 047/2010195 alebo na 0903 843 450 a o vaše prádlo sa postará tím profesionálov.

Adresa: Práčovňa RS, K. Mikszátha 253/30, Rimavská Sobota
Otváracie hodiny pondelok – piatok 7:30 – 14:00 hod.

V prípade donášky kontaktujte telefónne čísla 047/2010195 alebo 0903 843 450

Zdroj: PR-článok, Práčovňa RS