V R. Sobote otvorili potraviny patriace pod Metro. Ponúkajú tovar za dostupné ceny

Na Železničnej stanici v Rimavskej Sobote otvorili nové potraviny. Patria do siete Môj obchod, ktorá spadá pod značku METRO Cash & Carry. Je to ambasádorská predajňa, ktorá má moderný a útulný štýl v antracitovej farbe spojenej s dreveným obkladom. Takýchto predajní je na Slovensku šesť. Ako ďalej pre vobraze.sk uviedol Tibor Oštrom, majiteľ budovy, sú veľmi radi, že mohli priniesť obchod v takejto kvalite do Rimavskej Soboty. „Nejde o klasické potraviny, je to skôr vlajková loď medzi obchodmi, čo sa vybavenia týka,“ povedal a dodal, že obchod zákazníkom ponúka kvalitné výrobky za dostupné ceny na slovenskom trhu.

Otvorenie predajne sa uskutočnilo na začiatku júna, a to vo veľkom štýle. Jeho súčasťou bola aj speváčka Gizka Oňová, ktorej tvár je spojená s touto značkou i aplikáciou, vďake ktorej zákazníci môžu využívať rôzne zľavy a výhody. V ponuke obchodu nájdete čerstvé ovocie a zeleninu, mliečne a mäsové výrobky, ale aj potravinové výrobky a alkohol.

Môj obchod sa však pýši vlastnou značkou Fine Life, ktorá je dostupná len v ich predajniach. Kladie veľký dôraz na kvalitu a výber surovín a je medzi zákazníkmi veľmi obľúbený. Okrem toho ponúkajú aj tovar značky Aro, ktorá predstavuje potravinársky a spotrebiteľský tovar štandardnej kvality za bezkonkurenčne najnižšie ceny. Aktuálne akciové ceny v letákoch môžete sledovať každý druhý piatok v mesiaci.

V obchode na Železničnej ulici nájdete aj mäsové výrobky, čerstvý dopek, hotdogy. „Máme aj moderný kávovar, čerstvé pečivo. Všetko k rýchlemu občerstveniu a nákupu pri autobusovej i vlakovej stanici. Sme k dispozícii nielen cestujúcim ľuďom, ale aj obyvateľom z neďalekej Rožňavskej, Školskej ulice, či Šibeničného vrchu,“ priblížil Oštrom.

Otváracia doba: od pondelka do piatku od 6.00 hod. do 18.00 hod. V sobotu od 6.00 hod. do 13.00 hod.
Adresa: Železničná ulica č. 10 (bývalá predajňa Milk Agro), budova vedľa Mladosti, pri optike.

Zdroj: PR-článok