Kaviareň FAMILY CAFE na Hlavnom námestí v R. Sobote má novú majiteľku. Zmenila značku kávy a ponúka aj matcha čaj

Kaviareň FAMILY CAFE na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote má novú majiteľku. Zútulnila jej priestory a prináša novú prémiovú taliansku kávu značky Hausbrandt, novú energiu, nápady, či iné špeciality.  Nájdete medzi nimi čerstvé ovocné šťavy, teplé nealko, alebo varené víno, punč i čaj. Vychutnať si ich môžete pred vianočne vyzdobenou kaviarňou pri stolíkoch, čo je výhodné napríklad pre ľudí s kočíkmi. Čokoládu či kapučíno si môžete ale vziať i so sebou na cestu v ruke. 

Vo vynovenom interiéri upúta v strede kaviarne ozdobený stromček, na tých najvyšších vetvičkách nechýba ručne robený anjelik plnený levanduľou. Milé a usmievavé dievčatá Alexandra a Monika rady pripravia voňavé nápoje a k nim majú v ponuke aj koláčiky či škoricové, karamelové alebo nutelové crofle. Monika je milá a usmievavá a má dlhoročné skúsenosti s pervádzkovaním a obsluhou kaviarne.

„Teraz keď si ľudia u nás dajú kávu, tak sú milo prekvapení príjemnou chuťou a veľmi dobrou kvalitou. Okrem novej značky kávy sme opravili a vyčistili kávovar a dôležitá je aj technika prípravy. Chceme, aby sa tu ľudia cítili ako doma v obývačke,“ avizuje nová majiteľka kaviarne Alexandra Kosorínová z R. Soboty, ktorá je v kaviarni od októbra a zákazníkovov aj rada obslúži. Dodáva, že staronových zákazníkov sem chcú prilákať práve na novú kávu, ktorá je omnoho lepšia, ako bola niekedy. V ponuke majú aj bezkofeínovú kávu či matcha cafe latte, alebo matcha čaj s medom a limetkou. 

Od iných kaviarní sa FAMILY CAFE líši práve svojim zameraním. V uplynulej dobe má pekné päťhviezdičkové recenzie na internete aj medzi zákazníkmi. „Chceme tu vytvoriť rodinnú atmosféru, to je náš cieľ a potom spokojným zákazníkom prinášať sezónne novinky ako prekvapenia,“ dodáva Alex.  

Priestory na Hlavnom námestí môžeme už teraz prirovnať ku kaviarňam „rodiného typu“. Utvrdí vás v tom časť, ktorá je ukrytá za podchodom vedľa barového pultu. Nachádza sa tu asi najväčší detský kútik v prevádzke tohto druhu v Rimavskej Sobote. Nájdete v ňom hračky, detské posedenie a aj osobitný bar s bočným východom na uzavretú terasu. Priestor skĺbuje modernú kaviareň a priestory v historickej budove. Sú priam predurčené na rodinné oslavy napríklad narodenín, detské párty, jednoducho akcie, kde sa môže zísť veľká početná rodina.

Návštevníci kaviarne určite neprehliadnu strop. Odkrýva pôvodné klenby a priestoru istú vznešenosť. Štýlové visiace osvetlenie a sedenie zaručujú príjemnú atmosféru podniku aj náročnému návštevníkovi.

Adresa FAMILY CAFE:
Hlavné námestie 16, Rimavská Sobota
Otváracie hodiny :
PONDELOK až PIATOK 07:00 hod. – 19:00 hod. SOBOTA od 9:00 hod do 15:00 hod. NEDEĽA ZATVORENÉ
Kontakt: 0919065906


Zdroj: PR-článok, FAMILY CAFE Rimavská Sobota