V Okay sa predávajú najviac spotrebiče s nižšou spotrebou. Výhodný je aj nákup cez e-shop

Predaj elektrospotrebičov pred sviatkami vrcholí. Za vstupnými dverami najväčšieho predajcu TV a veľkých spotrebičov Okay.sk v Rimavskej Sobote už do Vianoc odpočítavajú len dni. Sedem predavačov vám ochotne pomôže a poradí vo výbere.

V predajni Okay.sk majú pritom každý deň nové vianočné zľavy. Zákazníci tu najviac nakupujú tovar s nižšou spotrebou. Hlavne ten, ktorý využívajú v domácnosti nonstop. „Staré zásoby sa nám pomaly míňajú a prichádza už nový tovar, kde je cena trochu vyššia. Rátame s 10 až 12-percentným navýšením od januára,“ avizuje pre vobraze.sk vedúci predajne Okay Rimavská Sobota Zoran Kalász. Ako spomenul, veľa ľudí si v decembri začalo objednávať tovar cez e-shop z pohodlia domova a do predajne v Rimavskej Sobote si ho dajú doručiť. Aj za týmto účelom budú počas 24. decembra otvorení do 12.00 hod. a na Silvestra do 13.00 hod.

Na predajni majú ešte stále aj niekoľko kusov tohtoročných modelov sedačiek, ktoré dopredávajú. „Zlacneli sme postele, prišlo nám viac kusov, aby sme uspokojili kupujúcich,“ dodáva. Ak zákazník chce ušetriť energiu, tak v obchode mu jednoznačne odporúčajú vymeniť starý spotrebič za nový. „Meniť treba viac ako 15-ročné spotrebiče. Možno ešte 5 až 7-ročné by som nechal. Nezdá sa to, ale za rok je to úspora veľa peňazí,“ upozorňuje. Najväčšiu spotrebu majú hlavne spotrebiče, ktoré idú v domácnosti stále, a to chladničky, mrazničky a v mnohých domácnostiach aj umývačky riadu, práčky či televízory.

Pri výbere vysávačov upozorňujú na primeraný výkon, ktorý zbytočne nehučí a nevíri prach ale ho viac zachytáva. „Alergici by mali používať potrebný vysávač s hepafiltrom pod číslom 13, 14 a viac,“ dodáva. V ponuke majú aj viacero vôní do vysávačov, od jabĺk, cez citrusy alebo mix ovocia. Rodičia posledné dni kupujú viac aj hodinky pre deti, aby ich vedeli v prípade potreby lokalizovať.

V predajni Okay v R. Sobote majú aktuálne akciu na kuchynské linky a dopredávajú posledné modely a kusy notebookov. „V novom roku rátame s navýšením cien. Keď niekto chce niečo kúpiť, tak teraz. Radšej zainvestovať, vziať si tovar na splátky a mať nové s nižšou spotrebou. Všetci teraz kupujú kvôli nižším spotrebám,“ dodáva.

Zakúpte tovar priamo na predajni, alebo ho z pohodlia domova objednajte na e-shope a buďte OKAY. S garanciou doručenia tovaru do Vianoc si totiž môžete byť istí, že vaši blízki nájdu pod stromčekom všetky vysnívané darčeky. „Akcia garancie vrátenia tovaru bola predĺžená do konca januára.“

Usporiť sa dá aj pri jednoduchej rýchlovarnej kanvici, kde sa nastavuje teplota a voda sa podľa potreby zohreje aj na 60 stupňov, čo je vítané pre niektoré druhy čajov. Pri avizovanom náraste cien energií je rozumnejšie vymeniť spotrebiče za tie s nižšou spotrebou. 

Pre nerozhodných zákazníkov je tu stále v ponuke možnosť vyskúšať si nábytok na 30 dní zadarmo. „Málokto nám potom vráti veci, na ktoré sa dá rýchlo zvyknúť,“ dodáva. Zákazník si v predajni môže posedieť na pohodlnom gauči alebo posteli, pozrieť si vybraný televízor, vypočuť kvalitnú hudbu a túto otestovanú kombináciu hneď aj zakúpiť.

Okrem hotovosti je medzi zákazníkmi obľúbený naďalej aj predaj na splátky. Na výber sú tri spoločnosti a splácať sa dá začať až o dva mesiace. Splátky vedia nasaviť i na 90 mesiacov. Výhodné je predĺženie záruky až na 5 rokov či poistenie voči náhodnému poškodeniu či rozbitiu. 

Rimavskosobotská predajňa OKAY elektra a nábytku patrí k predajniam s viacerými naj. Pred rokom bola najlepšou na Slovensku i Čechách. Tento rok vyhrali v prvom štvrťroku ocenenie medzi najziskovejšími predajňami na Slovensku. 

Viac informácií o predajni, ako aj eshope nájdete tu.
Ak vás akcie a udalosti o predajni v R. Sobote zaujímajú, sledujte a lajkujte fb profil Okay.sk Rimavská Sobota.

Adresa: OKAY Rimavská Sobota
Cukrovarská ul. 5414/1D, Rimavská Sobota

Otváracie hodiny:
Pondelok-piatok 9:00-20:00
Sobota 9:00-20:00
Nedeľa 9:00-20:00

Zdroj: PR správa