Náklady za energie môže značne znížiť zateplenie domu

Aby ste sa cítili skutočne príjemne vo svojom dome, nepotrebujete len pekné zariadenie a príjemné farby na stenách, ale potrebujete aj určitú teplotu vzduchu a plôch. Tepelná izolácia pridá na hodnote domu a pri súčasnej energetickej neistote a stúpajúcich cenách energie patrí tepelná sanácia zateplením fasády, strechy a spodnej časti budovy určite k najdôležitejším opatreniam zameraným na zachovanie hodnoty vášho domu. Stavebné centrum Ádám v Rimavskej Sobote má aktuálne v ponuke tepelnú izoláciu, takzvaný expandovaný polystyrén EPS Polyform pre všetky časti zateplenia nehnuteľnosti.

Je to najčastejšie používaný materiál pri kontaktných zatepľovacích systémoch pretože je veľmi ľahký a poskytuje vysoké benefity. Na výber máte biely polystyrén Polyform alebo sivý polystyrén Neoform, ktoré sú určené na obvodové steny.

V Stavebnom centre Ádam v Rimavskej Sobote vám ochotne vysvetlia, aký typ zatepľovacieho systému zvoliť pre vaše potreby. Fasádu SMART teraz získate so zľavou 50 percent.

Zateplite a ušetrite dvojnásobne.

Medzi finančne náročné stavebné investície patria zhotovenia nových alebo rekonštrukcie jestvujúcich plochých striech. Ploché strechy sú najpoužívanejšou strechou na priemyselných halách a budovách. V poslednom období sú tieto strechy často používané pri navrhovaní a zhotovovaní nízkoenergetických a pasívnych. Všetky požadované vlastnosti plochej strechy musia byť trvalo udržateľné, na čo z dlhodobého hľadiska vplýva aj výber vhodnej povrchovej vodotesnej izolácie. Stavebné centrum Ádám vám ponúka vysokokvalitné dosky z EPS na vytvorenie potrebnej spádovej tepelnoizolačnej vrstvy, ktorá zabezpečí dokonalé odvodnenie takejto strechy a zabraňuje
vzniku nežiaducich porastov na povrchu strechy.

V neposlednom rade je potrebné sa vo zvýšenej miere zaoberať i tepelnými stratami spodnej časti budovy, ako sú sokel, základová doska, základové pásy, suterén a pod. Tieto časti stavby musia na rozdiel od bežného zateplenia obvodového plášťa odolávať aj zvýšenému mechanickému zaťaženiu a vlhkosti. V Stavebnom centre Ádám vám pomôžu zorientovať sa v jednotlivých typoch izolácií ale aj v iných stavebných materiáloch ktoré majú v ponuke.

Stavebné centrum Ádám nájdete na Šibeničnom vrchu č. 1 v Rimavskej Sobote, neďaleko autobusovej či železničnej stanice.

Kúpeľňové štúdio:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: mobil: 0902 960 411, 0902 960 414

Galéria parkiet:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: mobil: 0902 960 407

Stavebniny Ádám:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 17.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt : predajňa: 047/58 12 100
mobil: 0902 960 401

Zdroj: vobraze.sk, foto: Polyform