Májové zľavy na fasádny polystyrén čoskoro končia. Zateplite svoje bývanie lacnejšie

Zima je už za nami, no myslieť na tú nadchádzajúcu, sa vám teraz oplatí. Stavebné centrum Ádám má aktuálne v ponuke výhodné zľavy na fasádny polystyrén Polyform EPS v rôznych veľkostiach, ktorý je vhodný pre všetky časti nehnuteľností. Pozor však, pretože zvýhodnené ceny platia už len do soboty 20. mája. Ak teda plánujete zateplenie domu či inej stavby, navštívte tento týždeň Stavebné centrum Ádám v Rimavskej Sobote a využite tak možnosť ušetriť dvojnásobne.

Tepelná izolácia pridá na hodnote domu a pri súčasnej energetickej neistote a stúpajúcich cenách energií patrí tepelná sanácia zateplením fasády, strechy a spodnej časti budovy určite k najdôležitejším opatreniam zameraným na zachovanie hodnoty vášho domu. Stavebné centrum Ádám v Rimavskej Sobote má v ponuke tepelnú izoláciu. Expandovaný polystyrén EPS Polyform je najčastejšie používaný materiál pri kontaktných zatepľovacích systémoch, pretože je veľmi ľahký a poskytuje vysoké benefity. Na výber máte biely polystyrén Polyform alebo sivý polystyrén Neoform, ktoré sú určené na obvodové steny.

V Stavebnom centre Ádám v Rimavskej Sobote vám ochotne vysvetlia, aký typ zatepľovacieho systému zvoliť pre vaše potreby.

Medzi finančne náročné stavebné investície patria zhotovenia nových alebo rekonštrukcie jestvujúcich plochých striech. Ploché strechy sú najpoužívanejšou strechou na priemyselných halách a budovách. V poslednom období sú tieto strechy často používané pri navrhovaní a zhotovovaní nízkoenergetických a pasívnych. Všetky požadované vlastnosti plochej strechy musia byť trvalo udržateľné, na čo z dlhodobého hľadiska vplýva aj výber vhodnej povrchovej vodotesnej izolácie. Stavebné centrum Ádám vám ponúka vysokokvalitné dosky z EPS na vytvorenie potrebnej spádovej tepelnoizolačnej vrstvy, ktorá zabezpečí dokonalé odvodnenie takejto strechy a zabraňuje
vzniku nežiaducich porastov na povrchu strechy.

V neposlednom rade je potrebné sa vo zvýšenej miere zaoberať i tepelnými stratami spodnej časti budovy, ako sú sokel, základová doska, základové pásy, suterén a pod. Tieto časti stavby musia na rozdiel od bežného zateplenia obvodového plášťa odolávať aj zvýšenému mechanickému zaťaženiu a vlhkosti. V Stavebnom centre Ádám vám pomôžu zorientovať sa v jednotlivých typoch izolácií ale aj v iných stavebných materiáloch ktoré majú v ponuke.

Stavebné centrum Ádám nájdete na Šibeničnom vrchu č. 1 v Rimavskej Sobote, neďaleko autobusovej či železničnej stanice.

Kúpeľňové štúdio:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: mobil: 0902 960 411, 0902 960 414

Galéria parkiet:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: mobil: 0902 960 407

Stavebniny Ádám:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 17.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt : predajňa: 047/58 12 100
mobil: 0902 960 401

Zdroj: PR – článok, foto: Polyform