Majiteľka zo Zeppelinu prišla s novinkou pre zákazníkov

Pracovníčky Zeppelin Cafe and Breakfast – zľava Martina a Sisa

Mladé dievčatá z útulnej kaviarničky Zeppelin Cafe and Breakfast v Rimavskej Sobote prinášajú vo februári novinku. Okrem chutných raňajok, príjemnej obsluhy majú v ponuke aj nový párty box. Je vhodný na rôzne podujatia, oslavy. „Len minulý týždeň som ho robila prvýkrát a už mám na to dobré odozvy,“ priblížila Katarína Kohút Povinská, majiteľka Zeppelin Cafe and Breakfast, ktorá neustále pracuje na vylepšeniach jedálnička. 

Kaviarničku nájdete v príjemnom prostredí na prízemí historickej budovy na Mlynskej ulici (za Billou).

Ponuku prispôsobujú aktuálnym požiadavkám. Robia párty boxy na prenos jedla aj na plesy, pripravujú sa na Valentína a majú už na tento sviatok zaľúbených aj niekoľko objednávok. „Zákazníci si budú môcť kombinovať dve porcie jedla, ovocie či sladkosť. Je to také milé potešenie najbližšej osoby.“ 

Prinášajú svojim doterajším a možno aj novým zákazníkom viaceré boxy, ktoré vedia pripraviť ako do pestrosti, tak aj do počtu a množstva. Všetko pritom vkusne zabalené. Aby ľudia mali predstavu, čo dokážu, si môžete pozrieť na fotkách. „Zvládame pritom aj väčšie objednávky. Raz sme robili aj 333 mini croassantov pre firmu v R. Sobote,“ doplnila. 

Ľudia si tieto boxy môžu prispôsobiť vlastným chutiam. Niekto sa nechá prekvapiť, iní si nakombinujú veci sami. „Vieme spraviť boxy len vegetariánske, vegánske, lososové, rybie, alebo iba s prosciuttom,“ avizuje majiteľka.

Malý raňajkový box je pre 5 ľudí, stredný a aj veľký pre 10 ľudí. Sú to poriadne raňajky, z ktorých sa klienti najedia a pritom nie sú ťažké na žalúdok

Zákazníkmi je zo skúseností obľúbený aj miešaný raňajkový box, žemličkový box, bagel box, studený box. Kombinujú trhané bravčové mäso, kuracie mäso alebo grilovaný losos. Najviac využívané potraviny sú šunka, prosciutto, chorizo, údený losos, niva, bree, šunková pena. 

V kaviarničke Zeppelin Cafe and Breakfast ponúkajú rôzne druhy káv či domácich limonád. Raňajky, ktoré v nej ponúkajú, využívajú ľudia na ceste do práce, keď si chcú spríjemniť deň, alebo keď sa im ich doma nechce pripraviť. Sú však aj vhodnou alternatívou na začatie voľného či bezstarostného dňa. „Radi vás privítame každý deň v našich priestoroch od siedmej hodiny ráno,“ dodáva Katarína Kohút Povinská. Chutné raňajky aj rozvážajú v rámci Rimavskej Soboty. Útulné priestory poskytujú kapacitu pre 25 až 30 ľudí. 

Raňajky si môžete objednať pondelok až sobotu od 7.00 hodiny až do 14.00 hodiny na telefónnom čísle 0951603717. V nedeľu raňajky nepodávajú.

Kaviareň Zeppelin je otvorená pondelok až nedeľu do 22.00 hod. Obslúži vás ochotný a príjemný personál. V nedeľu raňajky nepodávajú.

Viac informácií nájdete na sociálnej sieti (2) Zeppelin Cafe and Breakfast | Facebook i na instagrame Zeppelin Cafe and Breakfast . Prajeme dobrú chuť.

Zdroj: PR-článok