Laminátové i PVC podlahy majú svoje výhody. V tejto predajni vám ochotne i odborne poradia pri ich výbere

Zvoliť si najvhodnejšiu podlahu do vášho domu alebo do nejakého priestoru, nemusí byť vôbec jednoduché. V prvom rade je potrebné si zadefinovať, ako bude daná podlaha využívaná, o aký priestor ide, aký účel má plniť. V Stavebnom centre Ádám v Rimavskej Sobote vám ochotne a odborne zodpovedajú všetky vaše otázky, týkajúce sa či už PVC podláh, alebo laminátových podláh.

Pri kúpe PVC podlahy je rozhodujúce jej umiestnenie v byte či dome. S tým súvisí jej šírka. V ponuke je široký výber rozmerov, ktoré sú vo veľkosti od jedného metra až po šírku päť metrov. Ani vzhľad týchto podláh nie je problémom. Máte možnosť vybrať si zo širokého výberu moderných dizajnov, ako sú imitácia dreva i dlažby, ktoré ľahko zapadnú do všetkých štýlov interiérov.

Nezanedbateľnou výhodou PVC podláh je dobré tlmenie krokového hluku, ľahká údržba. Zvýšené termoizolačné vlastnosti vám zabezpečí zateplenie – filc. Tieto typy podláh sú vhodné do izieb. Nezateplené podlahy sa prevažne pokladajú na schodištia a do kúpeľní či toaliet.

Rozhodujete sa o kúpe laminátovej podlahy? Laminát dneška je iným druhom podláh, aký ste poznali kedysi. S atraktívnym pomerom ceny a výkonu, vysokou vhodnosťou pre zdravý domov, či autentickými prírodnými dekormi a skvelými praktickými vlastnosťami, sa teší veľkej obľube. Stavebné centrum Ádám vám ponúka široký výber vzorov a typov takýchto podláh.

Jednou z predností je rýchla pokládka. Laminátové podlahy sa ľahko udržujú, nie je potrebné ich voskovať, alebo leštiť. Vďaka svojmu systému spájania je ich možné položiť na pevnú, rovnú a suchú podlahovú vrstvu plávajúcim spôsobom, t.j. bez pevného prichytenia (prilepenia) o podkladovú vrstvu. Patria v súčasnosti k najobľúbenejším typom podlahových materiálov.

Ak uvažujete nad kúpou či už PVC podlahy, alebo plávajúcej podlahy, určite navštívte Stavebné centrum Ádám a ich podlahové štúdio, kde vám všetko radi a podrobne vysvetlia.

Galéria parkiet:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: mobil: 0902 960 407

Stavebniny Ádam:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 16.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt : predajňa: 047/58 12 100
mobil: 0902 960 401, 0902 960 410

Viac informácií nájdete na www.adamcentrum.sk.

Zdroj: PR článok