Kvalitné suroviny na vianočný stôl nájdete v predajni Tvoj domáci mäsiar v Rim. Sobote

Majitelia spoločnosti Mäsobýk Tomáš Tóth (vľavo) a Mário Miadok prichádzajú aj tento rok so súťažou

Vianočná kapustnica by nemala chýbať na sviatočných stoloch domácností na Štedrý deň či na Silvestra. Klobásky, húriky či údené rebrá spolu s koreninami patria k sortimentu, ktorý v hrnci šikovných kuchárov rozvoňajú nejednu kuchyňu už o pár dní. Spolu s kyslou kapustou i kapustovými listami a všetkým potrebným pre výrobu klobás patria momentálne k najviac predávanému sortimentu v rimavskosobotskej predajni Tvoj domáci mäsiar. Nachádza sa na Námestí Š. M. Daxnera, pod hotelom Zlatý býk.

 Majitelia spoločnosti Mäsobýk Mário Miadok a Tomáš Tóth sa v gastronómii pohybujú už niekoľko rokov, zakladajú si na hygiene, čerstvosti mäsa i kvalite výrobkov. Zhodujú sa, že k dobrému jedlu patia kvalitné suroviny, ako aj príprava jedla s láskou.  

„Ponúkame len to najkvalitnejšie a čerstvé bravčové, kuracie či kačacie mäso ako aj hotové výrobky. Kým sa dostanú na pult, prejdú vizuálnou kontrolou, aby sme v prvom rade mohli byť spokojní my a potom aj zákazník,“ hovorí Mário Miadok. V ponuke podľa neho majú asi osem druhov klobás, cez čerstvé na pečenie, až po sušené klasické alebo aj pikantné. „K tomu nám v tieto dni idú na predaj aj mäsaníky a jaterničky, ktoré máme od overených dodávateľov,“ dodáva Tomáš Tóth, ktorý zo skúseností spred sviatkov odporúča nenechávať si nákup na posledný deň, aby si mohli zákazníci vybrať z čo najväčšej ponuky dobrôt. 

Majitelia spoločnsoti odoberajú bravčové mäso zo Slovenska i z Maďarska. Okrem výrobkov majú v ponuke aj vnútornosti na prípravu tlačenky či hurky pre prípad, že si zákazník chce výrobky urobiť priamo doma. Patria k tomu aj kvalitné koreniny. Aktuálne majú špeciálnu zmes papriky bez prísad, ktorú nepredávajú bežne a má označenie ASA 160. „V ponuke máme zmesi čorizo, čabajka a gazdovskú zmes. Zakúpiť si u nás môžete aj kalibrované črevá, cesnak a všetko potrebné na výrobu klobás, jaterníc, tlačeniek či iných dobrôt,“ vymenúva. Zákazníci sú podľa neho spokojní aj s mrazenými kačacími pečienkami či stehnami.

Majitelia spoločnosti Mäsobýk prišli aj tento rok so súťažou pre svojich zákazníkov. V hre je televízor značky Sencor s uhlopriečkou 43 palcov. Stačí, ak svoj pokladničný bloček za nákup v ich predajni v hodnote aspoň 40 eur vhodíte do krabice pri pokladni. Žrebovať sa bude deň pred Vianocami. 

Ďakujeme svojim verným aj novým zákazníkom za prejavenú dôveru a prajeme vám pekné vianočné sviatky.“ odkazuú majitelia spoločnosti.

Zdroj: PR-článok, Mäsobýk s.r.o.