Dizajnová značka Choice Home ponúka v R. Sobote najväčší sortiment i voľné pracovné miesta

Bytové doplnky s pôsobivým dizajnom a kvalitou, rozšírené fashion oddelenie s dámskou a pánskou módou, bytový textil či dekorácie, nábytok i potreby pre domáce zvieratá. To všetko a ešte niečo navyše nájdete v novootvorenej predajni Choice Home v centre Rimavskej Soboty. Sídli na dvoch podlažiach Obchodného centra RS Park na Ulici B. Bartóka. Budova ako jediná v meste ponúka parkovanie v podzemnej garáži.

Práve v Rimavskej Sobote prevádzkuje dizajnová značka Choice Home najväčšiu predajňu na Slovensku. Nájdete v nej široký sortiment produktov. Najlepšie sa o tom presvedčíte, ak do predajne zavítate osobne a uvidíte na vlastné oči. Ochotný personál vám rád pomôže a poradí vo výbere tých najlepších dekorácií. Osobitne si na svoje nepochybne prídu príslušníčky nežnejšieho pohlavia, pre ktoré je tu veľa drobností na skrášlenie i na príležitostné párty. Pred dovolenkou tu nájdete aj pestrý výber plaviek či praktických rozmerov kufrov.

V ponuke sú ďalej aj kúpelňové doplnky, kuchynské potreby, drogéria či detský sortiment. „Atmosféra je tu veľmi dobrá. Ľudia si to tu chvália, a tak pozývame do našej predajne aj širokú verejnosť. Predajňa je otvorená šesť dní v týždni.“ Spoločnosť je na Slovensku od roku 2021 a má dodávateľov z Francúzska, Maďarska, Španielska i Slovenska.

Choice Home má viacero oddelení v rimavskosobotskej prevádzke. Vrchné podlažie má rozlohu približne 1 300 metrov štvorcových. Na prízemí je k dispozícii viac ako polovica. Popri nakupovaní sa môžete aj občerstviť a dať si kávu talianskej značky Musetti.

Adresa Choice Home :
Predajňa sídli v OC RS Park na Ulici B. Bartóka 1A,
Rimavská Sobota.
Viac o nich sa dozviete priamo v predajni,
alebo na Facebooku a Instagrame.
Otváracia doba: po-pi 9:00-18:00 hod.
víkend: 9:00 – 17.30 hod.

V prípade záujmu o prácu volajte 0910489910, choicehome2506@gmail.com

Zdroj: PR-článok