Bufet Kaskády vám poskytne občerstvenie na Kurinci

Prvý bufet na Kurinci pri Rimavskej Sobote bol otvorený. Bufet Kaskády-Kurinec nájdete neďaleko Rybárskej chaty a tenisových kurtov, mimo areálu kúpaliska.

Návštevníci vodnej nádrže Kurinca, ako aj prechádzajúci turisti tak môžu využiť jeho služby, posedenie a dosýta sa občerstviť. Zatiaľ sú otvorení od piatku do nedele, kým nepríde hlavná sezóna. O prípadných zmenách vás budeme informovať. Ľudia tu nájdu posedenie pri vode a oddych.

Podľa šéfa bufetu Vladimíra Piliara sú už aj počas tohto víkendu plne pripravení na sezónu. „Čakáme už len na pokosenie. Stoly sú pripravené na čerstvom vzduchu a terasu máme veľkú, priamo na trávniku. Rešpektujeme aj protipandemické opatrenia. Počas sezóny nevynecháme grilovačky a opekačka,“ povedal a dodal, že návštevníci u nich nájdu príjemné posedenie ako pre rodičov, tak aj pestré možnosti pre ich deti. Nie je tu problém odložiť si bicykle a navštíviť ich aj so svojimi miláčikmi. K dispozícii je dobrá káva z nového stroja, kofola, občerstvenie aj pivo značky Urpiner. „Sme tu už tri roky a tešíme sa na stálych aj nových zákazníkov. Počas leta budeme pripravovať viacero noviniek, o ktorých vás budeme včas informovať,“ avizuje.