Black friday pokračuje

Aj napriek Lockdownu nákupy v Okay.sk nekončia. Predajne sú už otvorené. Pracovníci vám radi poradia pri vyberte elektra alebo nábytku. Vyhovejú aj v prípade uzavretia splátok na zakúpený tovar či doručenia tovaru. Okay elektro a nábytok je najväčším predajcom TV a veľkých spotrebičov. Nájdete ho v obchodnom centre Galéria komín na Cukrovarskej ulici v Rimavskej Sobote.

Pozrite si snami virtuálnu prehliadku obchodu v Rimavskej Sobote, kde práve navyšovali zľavy.

Pre prípady, keď sa na tovar nedá siahnuť a vyskúšať si ho priamo v predajni je podľa vedúceho predajne Okay Rimavská Sobota Zorana Kalásza k dispozícii aj nová vylepšená internetová stránka s online obchodom. Dodajú vám tovar priamo domov. „Na nábytok máme v OKAY elektre navyše možnosť 30 dňového vyskúšania,“ zdôraznil. Bližšie informácie získate na telefónnom čísle v predajni na +421918726011.

Okay elektro a nabytok - 30 dní na vyskúšanie

Predajcovia aj na základe medializovaných informácií upozorňujú, že ak je zákazník rozhodnutý, odporúčajú s nákupom vianočných darčekov neotáľať.

Podľa vedúceho predajne Okay Rimavská Sobota majú momentálne široký výber tovaru. „Snažili sme sa ho po minuloročných skúsenostiach s lockdownom zaobstarať v čo najväčšom množstve,“ dodáva. V uplynulej dobe ľudia museli častokrát ostávať doma a dopyt po mnohých produktoch a elektronickcýh zariadení stúpal. Potrebné boli či už pre prácu z domu, alebo vzdelávanie. Rimavskosobotská predajňa patrila medzi tie najlepšie ešte počas lockdownu a po otvorení prevádzok v mesiaci august dosiahli v R. Sobote najvyššie výnosy a plnenie plánov spomedzi predajní na Slovensku i Čechách.

Predajňa sobotského OKAY elektra bola v lete najlepšou na Slovensku i Čechách

V OKAY elektro avizujú, že majú rozšírenú ponuku zliav po celej predajni. Nestihli ste kávu v kaviarni? V OKAY predajni majú k dispozícii kvalitné kávovary pre domácnosť značky Bosch, De’Longhi či Electrolux. S mnohými si doma jednoducho pripravíte nielen kávu, ale aj iné obľúbené horúce či studené nápoje. Automatické, pákové aj kapsulové kávovary zvládnu pripraviť espresso či cappuccino s nadýchanou penou do malej aj veľkej šálky.

Okay elektro Rimavská Sobota káva

Okay elektro a nábytok je súčasťou siete 36 predajní na Slovensku s kompletnou ponukou tovaru spotrebičov na predajni. V Rimavskej Sobote pôsobí približne päť rokov. V prevádzke nájdete širokú ponuku bielej a čiernej elektroniky, domácich kuchynských majstrov, vysávače, kávovary, či klimatizácie.
Viac informácií o predajni, ako aj eshope nájdete tu.
Ak vás akcie a udalosti o predajni v R. Sobote zaujímajú, sledujte a lajkujte fb profil Okay.sk Rimavská Sobota.

Adresa: OKAY Rimavská Sobota
Cukrovarská ul. 5414/1D, Rimavská Sobota

Otváracie hodiny:
Pondelok-piatok 9:00-20:00
Sobota 9:00-20:00
Nedeľa 9:00-20:00

Zdrpj: PR článok