Predajňa sobotského OKAY elektra najlepšou na Slovensku i Čechách

Sobotské OKAY patrí k najlepším predajniam na Slovensku i Čechách. Za mesiac august dosiahla najvyššie výnosy a plnenie plánov. Ako odmenu dostali jej pracovníci obrovský pick-up Dodge RAM len tak na vozenie. Už pár dní ním rozvážajú tovar zákazníkom.

„Nerátali sme s tým, príjemne nás to prekvapilo a potešilo. Pracovali sme s nasadením ako každý iný mesiac,“ povedal pre vobraze.sk vedúci predajne Okay Rimavská Sobota Zoran Kalász.

Toto auto je americkým snom, ktorý sa dostal do Európy. Má takmer 6 – litrový motor a krútiaci moment 580 NM. „Je to ideálne pracovné auto s krásnym zvukom, vysokou priechodnosťou a ešte vyššou nosnosťou,“ pochvaľuje si Zoran Kalász. Zároveň dodáva, že na jeho korbe už viezli postele, práčky či sušičku. Predajňa Okay v obchodnom centre Galéria komín na Cukrovarskej ulici v Rimavskej Sobote bola opäť naplno otvorená v priebehu leta. Ako sme vás v júli informovali, predajňa otvorila s akciovými cenami v trvaní Happy day, ako aj zľavami a vecnými cenami v následnej súťaži, ktorú sme vám priniesli prostredníctvom nášho portálu www.vobraze.sk

Najväčší predajca TV a veľkých spotrebičov rozšíril svoju ponuku aj o nábytok, čo zákazníci ocenili. To všetko s garanciou najnižších cien a dovozom pri nákupe cez eshop zadarmo. „Auto máme ešte do štvrtka, takže si zákazníci môžu u nás objednať nábytok aj elektrospotrebiče aj v menej prístupných miestach a dovezieme im ho,“ podotkol Kalász s tým, že v rámci mesta majú stále dovoz z predajne až do domácnosti do 60 minút. “Dovoz zabezpečujeme v rámci mesta za poplatok 8 eur,” dodáva.

Okay elektro a nábytok je súčasťou siete 36 predajní na Slovensku s kompletnou ponukou tovaru spotrebičov na predajni. Okay pôsobí v Rimavskej Sobote približne päť rokov. V prevádzke nájdete širokú ponuku bielej a čiernej elektroniky, domácich kuchynských majstrov, vysávače, kávovary, či klimatizácie.

Viac informácií o predajni, ako aj eshope nájdete tu.
Ak vás akcie a udalosti o predajni v R. Sobote zaujímajú, sledujte a lajkujte fb profil Okay.sk Rimavská Sobota.

Adresa: OKAY Rimavská Sobota
Cukrovarská ul. 5414/1D, Rimavská Sobota

Otváracie hodiny:
Pondelok-piatok 9:00-20:00
Sobota 9:00-20:00
Nedeľa 9:00-20:00

Happy day ľudia využili nadmieru. Zisťovali sme, aké spotrebiče išli najviac na dračku – vobraze.sk