Soboťania sa rozišli nerozhodne s hráčmi Giraltoviec

Rimavskosobotskí futbalisti remizovali v Giraltovciach. Zverenci kouča Eugena Bariho nestrelili gól, ale ani neinkasovali. Bolo to ich druhé vystúpenie v jarnej časti. Po minulotýždňovej výhre v Košiciach si tentoraz pripísali na konto bod. V Giraltovciach sa zrodil nerozhodný výsledok 0:0. V sedemnástom kole tretej ligy Východ priebežne piaty tím v tabuľke hral na trávniku MFK Slovan, nachádzajúceho sa na predposlednom pätnástom mieste.

V zostave Rimavskej Soboty nastúpila trojica hráčov fortunaligového MFK Ružomberok. Tvorili ju Gabriel Halabrín, Jakub Rakyta a Marko Kelemen. Do hry zasiahol ako striedajúci hráč Kevin Oláh, ktorého nemal lodivod MŠK k dispozícii v Košiciach, keďže nebol zdravotne fit. Medzi tri žrde sa postavil brankár Krisztián Gregor, od začiatku duelu nastúpil aj Francúz Carl Langa. V druhom kole Gemerčania doma pokorili Giraltovce 3:0, dvakrát skóroval Jakub Rakyta a raz Csaba Juhász.

MFK Slovan Giraltovce – MŠK Rimavská Sobota 0:0
Zostava R. Soboty: Gregor – Koóš, Petrán, Langa, Rakyta – Juhász (72. Oláh), Halabrín, Iboš (80. Oluwaseun Japhet), Kelemen, Gembický – Vujoševič (80. Ľupták).

Rimavskosobotský tím má na konte 30 bodov (deväť víťazstiev, tri remízy, päť prehier so skóre 34:28). V osemnástom kole pocestuje do Svidníka. Soboťania majú na ihriskách súperov bilanciu tri výhry, tri prehry a dve remízy.

Zdroj: vobraze.sk