Soboťania remizovali v Snine

Kapitán Peter Petrán (v bielom) prispel k remíze MŠK

Rimavskosobotskí futbalisti zabodovali v Snine. Šesť gólov padlo v tomto zápase. Zverenci kouča Eugena Bariho sa rozišli so Sninčanmi nerozhodne po výsledku 3:3. Tretíkrát remizovali vonku v prebiehajúcom ročníku tretej ligy Východ. Bolo v nej na programe ôsme kolo.

Soboťania vyhrávali v Snine. Autorom úvodného gólu bol v 25. min Matej Vargic. Gólman MŠK Ťapaj potom zmaril penaltu, ktorej exekútorom bol domáci Kroka. V 45. min vyrovnal na 1:1 Košuda. Ešte pred odchodom do šatní však pridal druhý gól Gemerčanov Kevin Oláh. V druhom dejstve východniari otočili priebeh duelu. Na 2:2 vyrovnal v 58. min Kroka a domácim zabezpečil vedenie v 74. min Košuda. O deľbe bodov napokon rozhodol v 87. min po rohovom kope Peter Petrán. Všetci traja hráči MŠK skórovali prvýkrát v tejto sezóne.

V zostave Soboťanov mal na striedavý štart dvojnásobné zastúpenie prvoligový MFK Ružomberok. V bráne chytal Dominik Ťapaj a okrem neho nastúpil David Jackuliak. Kouč MŠK sa musel zaobísť bez zraneného Sebastiána Gembického.

MFK Snina – MŠK Rimavská Sobota 3:3 (1:2)
Zostava R. Soboty: Ťapaj – Radauel Kaua (80. Lupták), Petrán, Ciprus, Oluwaseun Japhet (80. Matej) – Juhász, Vargic (65. Krstich), Krištof, Jackuliak, Oláh – Aremu.

Rimavskosobotský mančaft má dvanásť bodov (tri výhry, tri remízy, jedna prehra) a v tabuľke klesol z tretieho na štvrté miesto. Soboťania privítajú v ďalšom kole v nedeľu prvého októbra MŠK Spišské Podhradie.

Zdroj: vobraze.sk