R. Sobota si body podelila s Námestovom

Rimavskosobotskí futbalisti síce zmazali dvojgólové manko, lenže nedokázali hráčov Námestova zdolať. Gemerčania len remizovali 2:2 s MŠK Námestovo, ktoré bojuje o udržanie sa súťaži. V tretej lige Východ sa dnes hrala dohrávka 28. kola. O preloženie zápasu požiadali hostia. Soboťania nastúpili bez hráčov fortunaligového MFK Ružomberok.

Hostia išli do vedenia v 7. min. Nedôslednosť v rimavskosobotskej defenzíve potrestal Snovák. Druhý gól Námestova pridal v 48. min po akcii do otvorenej obrany Straczek. Soboťanov vrátil do hry v 51. Lukáš Lupták, ktorý technickou strelou prekonal brankára Nováka. V jarnej časti nastúpil prvýkrát v domácom stretnutí a prvý raz aj skóroval. O vyrovnanie sa postaral z pokutového kopu v 76. min Miladin Vujoševič. Vybojoval ho Csaba Juhász. Do streleckej listiny sa Čiernohorec Vujoševič zapísal na jar deviatykrát. V ďalšom priebehu už nedokázalo ani jedno mužstvo strhnúť víťazstvo na svoju stranu.

V trinástom kole zverenci kouča Eugena Bariho zvíťazili v Námestove 2:0. Obidva góly strelil Sebastián Gembický.

MŠK Rimavská Sobota – MŠK Námestovo 2:2 (0:1)
Zostava R. Soboty: Gregor – L. Lupták (66. Varga), Petrán, Langa, Oluwaseun Japhet – Juhász, Iboš, Ľupták, Gembický, Oláh – Vujoševič.

Rimavskosobotské mužstvo má 44 bodov (trinásť víťazstiev, päť remíz, desať prehier so skóre 55:55) a v tabuľke figuruje na šiestej priečke. V predposlednom kole sa Gemerčania predstavia v Spišskej Novej Vsi, ktorá je lídrom súťaže.

Zdroj: vobraze.sk