Možnosť kandidovať za poslankyňu do NR SR som prijala s pokorou a zodpovednosťou, hovorí Zuzana Nosáľová z Revúcej. Kandiduje za stranu Hlas – SD

Mgr. Zuzana Nosáľová, 31-ročná kandidátka strany HLAS – SD, ktorá má číslo 17

Volám sa Zuzana Nosáľová, mám 31 rokov a pochádzam z Revúcej. Navštevovala som Evanjelické gymnázium v Tisovci a po strednej škole som študovala odbor medzinárodné vzťahy a diplomacia na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Niekoľko rokov spolupracujem predovšetkým s obcami v našom regióne ako bezpečnostný technik a technik požiarnej ochrany. Pôsobím aj v oblasti civilnej obrany a ochrany osobných údajov. Od roku 2021 zastávam funkciu okresnej predsedníčky strany HLAS – sociálna demokracia v Revúcej.

Možnosť kandidovať za poslankyňu do Národnej rady Slovenskej republiky som prijala s pokorou a zodpovednosťou. Regióny sú silným a stabilným partnerom štátu, preto by mali mať svoje zastúpenie aj v parlamente. Problémy samospráv poznám, keďže vďaka mojej práci som v každodennom kontakte s primátormi i starostami miest a obcí v okresoch Rimavská Sobota, Revúca, Lučenec a Poltár.

Viem, že v našom regióne je po skončení štúdia náročné zamestnať sa, a preto sú mladí ľudia v mojom veku nútení za prácou odísť do rozvinutejších častí Slovenska alebo do zahraničia. Je mojou prioritou pomôcť vytvoriť také podmienky, ktoré budú motivovať mladých ľudí vrátiť sa po štúdiu späť domov.

Je nemožné, aby sa okres Revúca posúval vpred, keď častokrát bojujeme o zachovanie základných inštitúcií, ktoré v každom okresnom meste jednoducho musia sídliť. Som členkou komisie zdravotníctva Zastupiteľstva BBSK a aktívne sa zaujímam aj o osud nemocnice v Revúcej i zachovanie jej pôrodnice.

Je najvyšší čas vrátiť do politiky odbornosť, slušnosť a urobiť zo Slovenska silný štát. Pretože len silný štát dokáže pomôcť ľuďom. HLAS- sociálna demokracia je strana, ktorá už v regionálnych voľbách ukázala, že dokáže spolupracovať so stranami naprieč politickým spektrom. Preto 30. septembra voľte stranu číslo 17 a krúžkujte na jej kandidátnej listine číslo 130.
Ďakujem za vašu podporu!

Objednávateľ: HLAS – sociálna demokracia, Lazaretská 15, 811 08 Bratislava, IČO: 53258070

Zdroj: PR článok, Zuzana Nosáľová

Redakcia sa nemusí stotožňovať s obsahom politickej reklamy.