O hlas voličov sa v Rimavskej Sobote uchádza majiteľ autoškoly Ľudovít Pollák

Ak bývate v Starom meste, na Chrenovisku či vo Vyšnej Pokoradzi, svoj hlas môžete odovzdať v nadchádzajúcich komunálnych voľbách Ľudovítovi Pollákovi. Pod číslom 12. kandidujem na poslanca mestského zastupiteľstva vo volebnom obvode č. 1. Mám 62-rokov a kandidujem pod hlavičkou strany SMER – sociálna demokracia. Som ženatý a mám dve deti a štyri vnučky.

Bol som automobilovým pretekárom, získal som tri tituly majstra Slovenska v rally a veľmi rád spomínam na obdobie, kedy sa v Rimavskej Sobote organizovali automobilové preteky. V súčasnosti som majiteľom autoškoly P&P. Mám bohaté skúsenosti na manažérskych pozíciách a pracoval som pár rokov aj v zahraničí. Ľudia ma môžu poznať z obdobia, keď som bol riaditeľom dopravy v spoločnosti Tauris v R. Sobote a riadil som aj Hotel Zlatý Býk.

V Rimavskej Sobote žijem viac ako dvadsať rokov. Ako dlhoročný inštruktor som v denodennom styku s mladými ľuďmi. Chcel by som preto riešiť a presadzovať návrhy mladých, ako aj ostatných obyvateľov Rimavskej Soboty hlavne v oblasti dopravy a bezpečnosti na cestách. Vo voľnom čase rád bicyklujem a chýbajú mi tu v meste cyklokoridory, ktoré by sa dali v niektorých novovyasfaltovaných úsekoch mesta zrealizovať, napríklad na Cukrovarskej ulici.

Chcem byť poslancom pre všetkých občanov, nie pre vyvolených. Chcem sa pričiniť o stále krajšiu a perspektívnejšiu Rimavskú Sobotu. Mojím mottom je konať korektne, slušne, čestne pre občanov Rimavskej Soboty. 

Zdroj: Ľudovít Pollák, PR-správa

Redakcia sa nemusí stotožňovať s obsahom politickej reklamy.