V Hnúšti zaspievajú súrodenci Hečkovci, Adam Ďurica i Gizka Oňová. Súčasťou programu Dní mesta bude i bubnová šou

Populárny spevák Adam Ďurica, legendárni súrodenci Júlia a Peter Hečkovi, ale aj svetelná bubnová šou v podaní kapely Batida i speváčka Gizka Oňová budú súčasťou programu tohtoročných Dní mesta v Hnúšti. Pre vobraze.sk to uviedla riaditeľka hnúšťanského Mestského kultúrneho strediska Diana Vojenčiaková. Ako dodala, tie sa uskutočnia v dňoch 31. mája a 1. júna. V Hnúšti si pripomenú okrúhle 690. výročie prvej písomnej zmienky o meste.

„Headlinerom bude Adam Ďurica, ktorý v Hnúšti vystúpi aj so sprievodnou kapelou na amfiteátri. Je to interpret pre všetky vekové kategórie. Rovnako na amfiteátri predvedie svetelnú bubnovú šou kapela Batida, čo by mohlo zaujať mladých. Toto vystúpenie medzičasom pribudlo do programu,“ priblížila šéfka MsKS. Avizuje, že sa koncert Hečkovcov v porovnaní s pôvodným zámerom presúva z kultúrneho domu na amfiteáter. „Na tieto tri vystúpenia, ktoré sa uskutočnia v sobotu prvého júna, bude jeden spoločný lístok. Výška vstupného závisí od rozhodnutia mestského zastupiteľstva.“

Vojenčiaková ďalej uviedla, že ponuku koncertov ešte rozšírili o speváčku Gizku Oňovú. „Je to voľba skôr pre staršiu generáciu. Vystúpi v piatok 31. mája v kultúrnom dome. Jej priaznivci si ju môžu prísť vypočuť zadarmo,“ poznamenala.

„Myslím si, že hudobný program bude pekný a pestrý. Nepredpokladám, že by do neho ešte pribudol nejaký interpret. Súčasťou mestských osláv bude znovu aj úspešný projekt pre deti Hnúšťankovo,“ skonštatovala riaditeľka MsKS Diana Vojenčiaková.

Počas Dní mesta v Hnúšti zaznejú hity Adama Ďuricu i súrodencov Hečkovcov

Zdroj: vobraze.sk, foto: heckovci.sk