Snívala o tom, že sa stane herečkou

To sa síce nenaplnilo, ale Katarínu Kantorovú si môžete pamätať z obrazoviek regionálnej TV Rimava. „Bola som tam vlastne od jej zrodu. Zastávala som funkciu šéfredaktorky. Popritom som bola aj redaktorkou. Tvorili sme tím skvelých mladých ľudí. Každý vniesol kúskom svojho talentu do reportáží pozitívnu energiu a originalitu. Som fakt zo srdca vďačná za túto skúsenosť,“ povedala nám Kantorová. Bavilo ju prinášať divákom pozitívne správy z regiónu. Ako poznamenala, televízia bola jej srdcovkou, keďže má rada prácu s ľuďmi.

„Vďaka pôsobeniu v televízii som spoznala veľmi veľa skvelých ľudí z rôznych oblastí života. S mnohými z nich som doteraz v kontakte, s niektorými v priateľskom vzťahu,“ doplnila Katarína. V televízii však už v ostatných rokoch nepracuje. Ako prezradila, v súčasnosti pôsobí vo sfére nehnuteľností a realít. „Ide zas o prácu s ľuďmi. Čo sa týka budúcnosti, nevylučujem, že by som sa možno na obrazovku niekedy vrátila. Uvidíme, čo život prinesie,“ uviedla Kantorová z Rimavskej Soboty.

Jej vášňou je šport. Venuje sa jeho rôznym druhom. Dlhodobo navštevuje fitnescentrá, súťažne sa venuje vodnému športu paddleboardingu, v lete je jej druhým domovom Teplý Vrch. Okrem toho sa rada bicykluje, korčuľuje,lyžuje, bežkuje, no medzi jej záľuby patrí tiež skialpinizmus či turistika. V tomto roku by chcela pokoriť Lomnický i Gerlachovský štít.