Pre Markízu pokrýva udalosti Krtíšanka

Redaktorka TV Markíza Michaela Bendíková pokrýva predovšetkým juh Banskobystrického kraja. Pochádza z Veľkého Krtíša a pre túto televíziu pracuje od septembra minulého roka. Urobila už viaceré reportáže aj z Rimavskosobotského okresu.

Sympatická Michaela bola napríklad autorkou príspevku o šikovnom strojopiscovi Filipovi Nosáľovi, študujúcom na obchodnej akadémii, priblížila odstrel 80-metrového hnúšťanského komína či zastrelené kone pri Novej Bašte. Bendíková vyštudovala masmediálnu komunikáciu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Bola na absolventskej praxi aj v RTVS – Rádio Regina Stred.

„Tam som zistila, že pracovať v médiách sa mi naozaj páči. V rádiu bolo super, ale chcela som si vyskúšať aj televíziu,“ prezradila pre našu fb stránku Michaela. „Vždy som tu chcela zostať a pracovať. Ľudia sú v našom regióne dobrosrdeční, prajní a niekedy (možno aj kvôli neďalekému Maďarsku) aj „horkokrvní“ Hoci nás volajú – hladová dolina, mne sa tu páči a mám to tu rada,“ uzavrela Michaela, ktorá sa zúčastnila aj na súťaži Miss leta v Novom Čase.

Foto:Archív Michaela Bendíková