Zľavy a akciové balíčky od Baumitu v R. Sobote, Hnúšti i Tornali

Či vašu stavbu financujete z vlastných prostriedkov, alebo napríklad z programu obnovy rodinných domov, kvalitne urobená stavba z najlepších materiálov od Baumitu má prinášať úsporu. Obrátiť sa môžete na partnerské stavebniny, v ktorých nájdete ten najkvalitnejší stavebný materiál od Baumitu a to v Rimavskej Sobote, Hnúšti, Tornali. V predajniach vám radi pomôžu a poradia.

„Kvalitné a vhodne zvolené zateplenie je permanentná úspora energie. V lete chráni pred teplom, vďaka čomu sú menšie náklady na chladenie a v zime zas na kúrení. Aj z pohľadu realizácie je zateplenie lacnejšie a rýchlejšie ako komplikovaný omietkový systém,“ hovorí technický poradca spoločnosti Baumit Miroslav Stano. Vplyv na funkčnosť omietkového systému má pritom aj farebnosť fasády. Tu dominujú svetlejšie farby. Vo vybraných stavebninách máte možnosť si pozrieť aj desiatky odtieňov fasádnej omietky na reálnych vzorkách, v tzv. trolly stojanoch. Výhodou zateplenia v neposlednom rade je aj zlepšenie zvukového komfortu.

Baumit je silná medzinárodná značka stavebných materiálov. Vyrába vysoko kvalitné, profesionálne stavebné materiály pre všetko, čo sa týka vašich štyroch stien. Architekti, profesionálni spracovatelia a stavitelia sa spoliehajú na osvedčené a inovatívne riešenia tejto spoločnosti už viac ako 100 rokov.

Široká ponuka výrobkov od Baumitu prináša riešenia pre povrchové úpravy, tepelnoizolačné systémy, zateplenie, obnovu fasády a balkónov, vonkajších omietok a stierok. Tie ponúkajú strojové, štukové i ručné. Okrem fasád majú v ponuke aj mnoho výrobkov pre interiérové využitie, zdravé bývanie či interiérové farby s bohatým príslušenstvom.

Najširší výber, sortiment produktov nájdete skladom:

Stavebniny BAU TRADE
Železničná ulica 487
Hnúšťa
tel.: 0905 272 230

Stavebniny Ádám,
Cintorínska cesta 712
Rimavská Sobota
tel.: 0902 960 401

Baucentrum
Francisciho 1721
Tornaľa
tel.: 0917526434

Zdroj: PR-článok, Baumit