Zavítajte do Stavebného centra Ádám, punúka široký sortiment stavebného materiálu Leier v akciových cenách

Keď plánujete výstavbu domu, chaty, rekonštrukciu alebo iný projekt, Stavebné Centrum Ádám v R. Sobote je spoľahlivým partnerom pre stavebné úlohy všetkých typov a rozsahov. Okrem iného je aj exkluzívnym distribútorom renomovanej značky Leier, ktorá je lídrom v oblasti stavebných materiálov. Využite aktuálnu akciu, ktorá trvá do 29. februára, alebo do vypredania zásob, na tehly, skruže a komíny tejto značky, ktoré sú vyrábané na Slovensku.

Základ pre vašu stavbu

Leier tehly sú známe svojou vysokou kvalitou, trvanlivosťou a estetikou. V zimných aj letných mesiacoch udržiavajú vyrovnanú teplotu vnútri stavby, zatiaľ čo ich odolnosť voči poveternostným vplyvom zaručuje dlhú životnosť. So širokou ponukou rôznych typov a farieb, ktorú vám Stavebné centrum Ádám poskytuje, môžete realizovať akýkoľvek stavebný projekt a dosiahnuť vynikajúci výsledok.

Účinné  riešenie pre riadenie odpadových vôd

Betónové skruže sú zvyčajne využívané na zhotovovanie kanalizačných šachiet a kopaných studní. V Stavebnom centre Ádám sú v ponuke za akciové ceny Leier skruže, ktoré predstavujú spoľahlivé a efektívne riešenie pre riadenie odpadových vôd. S dôrazom na trvanlivosť a spoľahlivosť sú navrhnuté tak, aby zabezpečili bezpečné i efektívne zhromažďovanie a odvod odpadových vôd z vašej stavby.

Inovatívne riešenia pre úsporné vykurovanie

Komínové systémy Leier využívajú najmodernejšie technológie na znižovanie energetickej náročnosti pri vykurovaní. Sú schopné efektívne zúžitkovať väčšiu časť energie obsiahnutú v palive, čo vedie k menšiemu množstvu a nižšej teplote spalín prúdiacich do komína. Vzniknutá para zo spalín sa v komíne skondenzuje a v mnohých prípadoch sa z nej stáva agresívna kyselina. Keramické vložky používané v komínoch Leier preukazujú dlhodobú odolnosť voči týmto agresívnym látkam. Izolované komínové systémy tak poskytujú optimálne riešenie pre odvod spalín na dlhú dobu. Okrem toho umožňujú pripojenie širokej škály vykurovacích zariadení a zabezpečujú prívod vzduchu potrebného pre spaľovanie cez komínovú hlavicu z exteriéru.

V areáli Stavebného centra Ádám nájdete aj iné špecializované služby, kde vám skúsení personál poskytne profesionálne poradenstvo. V Galérii parkiet vás oboznámia s výhodami výberu rôznych typov PVC a laminátových podláh, interiérových dvier či kobercov. V Kúpeľňovom štúdiu nájdete všetko pre vašu kúpelňu – od dlažieb a obkladov až po sanitu. Navštívte ich ešte dnes a nechajte sa inšpirovať.

Stavebné centrum Ádám nájdete na Šibeničnom vrchu č. 1 v Rimavskej Sobote,
neďaleko autobusovej či železničnej stanice.

Stavebniny Ádám:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 16.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt : predajňa: 047/58 12 100, mobil: 0902 960 410

Kúpeľňové štúdio:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 16.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt: 0902 960 411, 0902 960 414

Galéria parkiet:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: 0902 960 407

Viac informácií nájdete na www.adamcentrum.sk.

Zdroj: vobraze.sk