Vyhrajte veľkonočný nákup v predajni Tvoj domáci mäsiar v R. Sobote. Ponúkajú kvalitnú šunku i chren

Kvalitná šunka i chren by nemali chýbať na veľkonočnom stole. Nájdete ich v predajni Tvoj domáci mäsiar na Námestí Š. M. Daxnera, pod hotelom Zlatý býk v R. Sobote. Jej majitelia prichádzajú tradične s jedným druhom kvalitnej domácej šunky od overeného dodávateľa z Maďarska. „Už roky máme toho istého kvalitného dodávateľa, nemenili sme ho. Je odskúšaný a ľudia sa k nám vracajú pre tento druh šunky a sú spokojní. Šunka je zo stehna a bez pridaných konzervačných látok. Odporúčame k nej aj pikantný chren,“ hovorí Mário Miadok zo spoločnosti Tvoj domáci mäsiar. Spolu s Tomášom Tóthom sa v gastronómii pohybujú už niekoľko rokov, zakladajú si na hygiene, čerstvosti mäsa i kvalite výrobkov. Zhodujú sa, že k dobrému jedlu patria kvalitné suroviny, ako aj príprava jedla s láskou.

Majitelia avizujú, že v rámci predveľkonočných nákupov spúšťajú súťaž. Zapojiť sa do nej môže každý zákazník, ktorý vhodí u nich do krabice svoj bloček. Jednému výhercovi potom preplatia nákup. „Ak nakúpite pred Veľkou nocou v predajni Tvoj domáci mäsiar v Rimavskej Sobote, môžete mať nákup úplne zadarmo,“ dodáva Tomáš Tóth. Okrem preplatenia bločku vyžrebujú ešte jedného výhercu, ktorý vyhrá veľkú šunku. Súťaž trvá do 28. marca.

Na pultoch spoločnosti Tvoj domáci mäsiar nájdete aj asi osem druhov klobás, cez čerstvé a nezaúdené na pečenie, až po sušené klasické alebo aj pikantné. K dispozícii majú aj mäsaníky a jaterničky od overených regionálnych dodávateľov. Okrem výrobkov majú v ponuke aj vnútornosti na prípravu tlačenky či hurky pre prípad, že si zákazník chce výrobky urobiť priamo doma. Patria k tomu aj kvalitné koreniny. Okrem bravčového mäsa u nich nájdete aj kuracie či kačacie mäso.

Adresa: Tvoj domáci mäsiar, Námestie Š. M. Daxnera R. Sobota
Otváracie hodiny po – pi 7:30 hod. do 17:00 hod.
sobota 8:00 hod. do 12:00 hod.

Zdroj: PR-článok, Mäsobýk s.r.o.