V Choice Home Rimavská Sobota majú nový jesenný tovar i kahance za top ceny

Širokú ponuku jesenného tvaru a sklenených či plastových kahancov za top ceny nájdete v týchto dňoch v rimavskosobotskej predajni Choice Home v RS-Parku na Ulici B. Bartóka. V nových regáloch majú v ponuke množstvo dizajnového tovaru a aj krásne dekorovaný nábytok.

Najnovšie ponúkajú aj náplne do kahancov za top ceny. Nájdete u nich náplne podľa objemu a veľkosti, ktoré horia niekoľko hodín, či niekoľko dní. Ponuka tovaru bola skompletizovaná v druhej polovici septembra, približne mesiac pred sviatkami.

Ceny lampášov od 2,50€
Ceny náplní od 0,49€

Okrem nich naskladnili aj pestrú paletu umelých vencov, sušených kvetov s atmosférou jesene, ako aj tekvičky, ktoré sú obľúbenou dekoráciou v čase Halloweenu, či Dušičiek i Sviatku všetkých svätých. Tie pripadajú na začiatok novembra. Tento rok je to v stredu 1. novembra a vo štvrtok 2. novembra.

Rimavskosobotská predajňa Choice Home je najväčšou na Slovensku. Na dvoch poschodiach majú aj fashion oddelenie s dámskou a pánskou módou, bytový textil či dekorácie, nábytok i potreby pre domáce zvieratá. Popri nakupovaní sa v RS Parku môžete aj občerstviť a dať si kávu talianskej značky Musetti.

Adresa Choice Home :
Predajňa sídli v OC RS Park na Ulici B. Bartóka 1A,
Rimavská Sobota.
Viac o nich sa dozviete priamo v predajni,
alebo na Facebooku a Instagrame.
Otváracia doba: po-pi 9:00-18:00 hod.
víkend: 9:00 – 17.30 hod.

Zdroj: PR článok, Choice Home