Šikovná študentka Tereza predvedie v Bufete Kaskády na Kurinci barmanskú šou

V Bufete Kaskády na Kurinci bude v sobotu popoludní barmanská šou. Predvedie ju šikovná študentka Terezka Miklovičová z Rimavskej Soboty. Miešať bude niekoľko drinkov z aktálnej ponuky, ale aj z vlastnej tvorby. To všetko pod záštitou značky Jägermeister. Akcia bude spojená aj s darčekmi od tejto značky. Ako pre vobraze.sk priblížil majiteľ bufetu Vladimír Piliar, návštevníci ku drinkom dostanú malé pozornosti, ako zapaľovače či tričká od tejto značky.

Pre návštevníkov bude Terezka pripravovať napríklad horiaci drink, lady drink pre ženy, ale aj detský nealkoholický drink s gumenými macíkmi. „Je to špeciálny drink, vlastnej receptúry od Terezky,“ avizuje Piliar, ktorý sa rozhodol pozvať mladú barmanku na spestrenie letnej sezóny a predvedenie jej zručností. „Zažijete kúzla naj barmanky za rok 2022,“ zdôraznil. Okrem viacerých drinkov budú v bufete k dispozícii aj dva druhy ľadovo vychladených Jägerov, ktoré sú nastavené na ideálnych -18 stupňov. Akcia začína o 17.00 hod. v sobotu 22. júla.

Bufet Kaskády nájdete mimo areálu kúpaliska, pri vodnej nádrži za golfovým ihriskom. Osviežiť a dobre najesť sa tu môžete denne od 10:00 hod. do 22:00 hod.

K dispozícii majú približne 14 druhov jedál a príjemnú obsluhu. „Pivo Urpiner 10% a 16% čapujeme vzduchom. Je najlacnejšie na Kurinci. Máme aj Radler a čapovanú Hroznovku,“ priblížil majiteľ bufetu. Ako spomenul, navštevujú ich aj ľudia z campingu v areáli kúpaliska, ako aj ľudia, ktorí sa len prechádzajú a idú sa pozrieť k vode. K dispozícii majú grilované klobásky, hamburgre, chili krídelká, na ktorých si isto pochutnáte. „Hladní a smädní z tohto bufetu neodídete,“ hovorí s úsmevom Piliar.

Bufet na Kurinci je známy sledovaním veľkých športových podujatí, ako aj motorkárskym zrazom na začiatku i na konci sezóny.

Tereza Miklovičová študuje odbor hotelová akadémia na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Rimavskej Sobote. Svoje zručnosti najvýraznejšie prejavila na medzinárodnej súťaži v Bratislave, na ktorej triumfovala. Viac o nej sa dozviete v našom článku.

Šikovná študentka Tereza zbiera skúsenosti vo svojom odbore na svadbách

Zdroj: PR-článok