V R. Sobote otvorili predajňu Prezent. Majú netradičné darčeky

V budove bývalého Luxu na Rožňavskej ulici v Rimavskej Sobote otvorili minulý týždeň novú darčekovú predajňu. Nájdete u nich aj také darčeky, ktoré inde veľmi nemajú, obzvlášť vo väčších obchodoch. Podľa slov vedúcej obchodu Denisy Kanátovej, majú v obchode stovky menších aj väčších prezentov, ktoré potešia pri viacerých oslavách, či už ide o oslavu narodenín, menín alebo rozličných iných príležitostí. Predajňu Prezent otvorili zámerne pred blížiacimi sa vianočnými sviatkami, aby ľudia mohli využiť jej potenciál a pestrosť k potešeniu svojich blízkych. 

Darčeky nemusia byť vždy veľké, dôležité je darovať ich zo srdca. Takých pozorností majú v predajni Prezent veľa a všetko na dosah ruky v jednej miestnosti. Nájdete tu ručne maľované fľaše k jubileám, Vianociam, čokolády na zjedenie a každú príležitosť, likéry, vína, pivá, porcelán, vankúšiky, zástery, cukríky, náramky, porcelánové bábiky, kvety až po pánsky sprchový šampón v obale pripomínajúci motorový olej. Nechýbajú milé oslovenia a vtipné až pravdivé nápisy pre mužov, či ženy. 

Pri pokladni upútajú farebné poháriky na víno s nápismi – „Od zajtra budem dobrá“, alebo „Dnes si to zaslúžim“. V darčekovom obchode Prezent majú v ponuke originálne darčeky pre poľovníkov, motorkárov, športovcov, priaznivcov ezoteriky, bubnovania či gazdiné. Môžete si tu prečítať aj obraz s tajomstvom dlhého života. 

Majitelia Kanátovci pripravujú aj e-shop, ktorý má byť sprevádzkovaný ešte tento rok. Predajňu nájdete neďaleko autobusovej stanice smerom k Polepu, Elektrónu či LUX pubu alebo ZŠ P. K. Hostinského. Na budove upúta aj svetelná tabuľa i farebný fóliou otapetovaný výklad. Pri budove Luxu je aj malý parčík.   

Otváracie hodiny pondelok až piatok od 9.00 do 17.00 hod.
V sobotu od 9.00 do 12.00 hod.
V nedeľu a v súrnych prípadoch zavolajte na t. číslo 0949883833.

Adresa: Rožňavská 722, Rimavská Sobota

Zdroj: PR-článok, Denisa Kanátová