Nové druhy oplotení i široký výber palív na zimu zakúpite v Hutníckom sklade Albert v R. Sobote

Či počas chladných nocí kúrite príležitostne v krbe, alebo kotlom v ústrednom kúrení, potrebujete kvalitné palivo. Uhlie, drevo, brikety či pelety nájdete k dispozícii v Hutníckom a uhoľnom sklade Albert na Cintorínskej ulici v Rimavskej Sobote. Tovar majú skladom a po dohode ho vedia priviesť až k vám domov.

Na paletách viete u nich kúpiť bukové či dubové klátiky s dĺžkou 25, 33 a 50 centimetrov. V ponuke majú aj bukové odrezky v sieťke, drevené brikety RUF a valcové brikety. Uhlie je voľne uložené ako brikety, kocka či orech. V baleniach je kováčske uhlie, orech, kocka, ekohrášok, či grilovacie brikety a mnoho ďalšieho nájdete v ponuke Hutnícky a uhoľný sklad Albert.

Najnovšie ponuku firma Hutnícky sklad Albert rozšírila o nové plechové tabule vypaľované cnc frézou. Viacero nových druhov nájdete v ponuke už tento mesiac. Okrem nich majú stále k dispozícii okrasné ploty k rodinným domom, záhradám, farmám v rôznych farbách a rozmeroch. K tomu aj bráničky, plotové dielce viacerých rozmerov i kompletné príslušenstvo.

Už približne desať rokov sa ich predajom zaoberá rodinná firma Igora Alberta na Cintorínskej ulici v R. Sobote. K dispozícii sú pravidelným zákazníkom, ale potešia ich aj nové tváre. Snažia sa preto ponúkať čo najširšiu paletu kvalitného oplotenia v dobrých cenách, aby ľudia nemuseli cestovať z mesta za „akože“ výhodnejšími ponukami, ktoré ale nie vždy majú požadovanú kvalitu. „Zákazníci k nám prichádzajú nielen z mesta, ale aj z okolitých obcí. Z ponuky plotov si môžu vybrať dielce k rodinnému domu, alebo o farmársky plot so stĺpikmi. Ochotne im poradíme pri výbere, rozmeroch či príslušenstve,“ spomenul Albert. Vybrať sa dá výška plotu od jedného až po dva metre.

S plotmi sa začali zaoberať, nakoľko bol ich nedostatok na trhu v Rimavskej Sobote a ich zákazníci mali na nich aj takéto požiadavky. Okrem zelenej, antracitovej či pozinkovanej povrchovej úpravy vedia zabezpečiť aj oplotenie v hnedej, červenej, čiernej či bielej farbe.

Viac informácií nájdete na internetovej stránke, aktuality či akcie na sociálnej sieti alebo na telefónnom čísle 0475632366, či +421 911 502 504.

Otváracia doba
po – pi od 7.30 hod. do 16.00 hod. Obed 12.00 hod. -12.30 hod.
v sobotu od 8.00 hod. do 12.00 hod.
Tel: +421 47 56 323 66, albert@zbersurovin.sk

Albert – Zber surovín, hutnícky, uhoľný a hutný sklad nájdete v areáli na Cintorínskej ulici v Rimavskej Sobote. Na trhu sú už približne 27 rokov.

Zdroj: PR-článok