Najvyšší čas „prezuť“ auto. Využite ponuku autoservisu s 30-ročnými skúsenosťami

Autoservis STEINER Rimavská Sobota

Čoraz nižšie teploty blížiace sa v noci k nule naznačujú, že je najvyšší čas vymeniť pneumatiky. Tie zimné majú lepšiu priľnavosť a sú bezpečnejšie počas zimy a jej nástrah. V rimavskosobotskom Autoservise Steiner na Školskej ulici majú aktuálne super výhodnú ponuku. Vášho štvorkolesového tátoša tu komplet prezujú v cene už od 26 EUR s DPH! Akcia sa týka oceľových diskov s rozmermi 12 až 15 palcov.

Autoservis Steiner Rimavská Sobota FIAT

Začiatkom novembra spúšťajú aj možnosť, ak sa dopredu objednáte, ponúknu vám výhodu, bezplatnú kontrolu a prehliadku podvozku. Tá môže pred zimou odhaliť hroziace problémy. V prevádzke sú počas pracovných dní a aj v sobotu do 12-tej. Nájdete ich na výjazde z mesta na Rimavské Janovce. Ponúkajú kompletný pneuservis na osobné, ľahké úžitkové a SUV vozidlá aj s uskladnením pneumatík.

Autoservis a pneuservis Steiner nájdete na výjazde z mesta na Rimavské Janovce

Pri výmene pneumatík môžete dať prekontrolovať aj geometriu, ktorá v prípade zlého nastavenia nerovnomerne derie pneumatiky a tým pádom ich skôr znehodnotí. K dispozícii je celoročne v cene 35 eur s DPH. Ak máte pneumatiky už staré alebo zodraté, majú k dispozícii väčšinu bežných rozmerov priamo na sklade a tiež za bezkonkurenčné ceny.

Autoservis Steiner Rimavská Sobota FIAT

Poskytujú profesionálny záručný a pozáručný autoservis pre všetky značky automobilov. Vymenia vám aj čelné okno, namontujú ťažné zariadenie a na výber majú aj niekoľko autodoplnkov. V čase našej návštevy mali takmer na každom zdviháku rozrobené auto, osobné aj dodávky. Na konci dielne čakalo nanovo prelakované Fiat Tipo, do ktorého odzadu nabúrali. Oprava bola na nerozoznanie. Sú bezobhliadkový servis. Sú zmluvným partnerom všetkých poisťovní a ak dôjde k poistnej udalosti, sami auto nafotia a urobia kompletnú opravu.

Autoservis sa klampiarstvu a lakovaniu venuje už približne 20 rokov. Celkovo majú so servisom v Rimavskej Sobote už 30-ročné skúsenosti. O stabilite spoločnosti hovorí aj jeden zo zamestnancov, ktorý tu pracuje už 25 rokov. Klienti si priebežne chodili pre svoje autá, nemuseli využiť ani pohodlné sedačky na čakanie.

Autoservis Steiner Rimavská Sobota FIAT

Priamo v Autosalóne si však môžete vyskúšať aj aktuálny výber osobných áut. Už roky sú totiž predajcom osobných aj nových úžitkových vozidiel rovnakej značky Fiat.

Viac informácií o Autoservise Steiner nájdete na ich internetovej stránke
Adresa:
Autoservis Steiner
Školská ulica č. 3142
Rimavská Sobota
Tel.: 0903 640 479

Otváracie hodiny: každý pracovný deň 08:00 – 17:00 hod., v sobotu 08:00 – 12:00 hod.

PR článok, zdroj: Autoservis Steiner