Majiteľka Zeppelinu prichádza s novinkami. Majú novú terasu a na vývoji stále pracujú

Mladé dievčatá z útulnej kaviarničky Zeppelin Cafe and Breakfast v Rimavskej Sobote neustále pracujú na zlepšovaní ponuky jedál, ako aj vylepšenia priestorov. Ako avizuje Katarína Kohút Povinská, majiteľka Zeppelin Cafe and Breakfast, pripravujú sa na horúcu jeseň plnú noviniek. Jednou z nich je súkromná retro terasa, ktorú využívajú počas osláv či organizovaní akcií. „Nedávno novú terasu využili pre hokejistov z Memoriálu J. Sihelského v R. Sobote. Akcia sa veľmi dobre vydarila a všetci boli veľmi spokojní,“ priblížila.

V raňajkových priestoroch kaviarničky Zeppelin Cafe and Breakfast vedia pohodlne usadiť približne tridsať návštevníkov
Nová terasa, s ktorou má majiteľka ďalšie plány na zútulnenie a rozšírenie priestorov k spokojnosti hostí

Po týchto skúsenostiach vedia u seba v raňajkových priestoroch kaviarničky Zeppelin Cafe and Breakfast pohodlne usadiť približne tridsať návštevníkov a poskytnúť im aj novú súkromnú terasu na piatok či sobotu, alebo podľa dohody. Terasu plánujú využívať aj ako zimnú záhradu. Svoje cateringové služby rozširujú aj o prípravu eventových stolov, ktoré sa môžu využiť na rôznych oslavách. Ku vkusne vyzerajúcemu jedlu patrí aj správne servírovanie a úsmev čašníčok, ktoré majú nové jednotné tričká.

Ponuku raňajok budú v tejto kaviarničke rozširovať v októbri, keď im príde potrebná chladiarenská technika. Nájdete tak u nich šaláty niekoľkých druhov vlastnej výroby a vo výhodnejších cenách. Pripravovať budú aj studené misy. „Veľa ľudí si to od nás pýta, takže sa nám bude rozrastať ponuka. Snažíme sa vyhovieť našim zákazníkom, aby na nás naďalej hovorili len v dobrom,“ hovorí Katarína Kohút Povinská, ktorá má rada dokonalú prácu a je tak prísna na seba, ale aj na okolie.

Už počas leta prichádzali postupne s osviežujúcim šalátom z červeného melónu so šalátovou uhorkou a syrom Feta. Veľký záujem bol v lete o limonády. Majú na ne osobitný nápojový lístok. V ponuke ich budú mať ešte v septembri a už teraz pracujú na zimnej ponuke, ako napríklad winter mojito.

Momentálne najväčším hitom Zeppelin Cafe and Breakfast je cereálny toast s čerstvým avokádom a vajíčkom. „Ľudia radi vyskúšajú aj niečo zdravšie. Máme však aj ľahko stráviteľné raňajky, kde navyše kombinujeme len niekoľko druhov potravín na príjemný rozbeh dňa. K ponuke máme aj bezlaktózové či bezlepkové potraviny,“ priblížila. Z raňajok odporúča určite vyskúšať matcho bowl s machca čajom, jogurtom a banánom. „Sú dosť sýte, aj keď na to nevyzerajú,“  hovorí s úsmevom majiteľka. Veľmi dobre vyzerá aj šalát s cícerom, avokádom a mangom.

Pre tradičných hladošov majú stále anglické raňajky, praženicu s cibuľkou, či niekoľko druhov croasantov, toastov i sendvičov. Všetko vkusne a lákavo upravené. Kaviarničku nájdete v príjemnom prostredí na prízemí historickej budovy na Mlynskej ulici (za Billou).

Na oslavy, stretnutia či výlety do prírody svojim zákazníkom radi pripravia špeciálne boxy. Sú pestré zložením aj množstvom dobrého jedla. Všetko pritom vkusne zabalené. Aby ľudia mali predstavu, čo dokážu, si môžete pozrieť na fotkách. „Zvládame pritom aj väčšie objednávky,“ doplnila.

Ľudia si tieto boxy môžu prispôsobiť vlastným chutiam. Niekto sa nechá prekvapiť, iní si nakombinujú veci sami. „Vieme spraviť boxy len vegetariánske, vegánske, lososové, rybie, alebo iba s prosciuttom,“ avizuje majiteľka. Malý raňajkový box je pre 5 ľudí, stredný a aj veľký pre 10 ľudí. Sú to poriadne raňajky, z ktorých sa klienti najedia a pritom nie sú ťažké na žalúdok.

Zákazníkmi je zo skúseností obľúbený aj miešaný raňajkový box, žemličkový box, bagel box, studený box. Kombinujú trhané bravčové mäso, kuracie mäso alebo grilovaný losos. Najviac využívané potraviny sú šunka, prosciutto, chorizo, údený losos, niva, bree, šunková pena.

Raňajky si môžete objednať pondelok až sobotu od 7.00 hodiny až do 14.00 hodiny na telefónnom čísle 0951603717.
V nedeľu raňajky nepodávajú.

Kaviareň Zeppelin je otvorená pondelok až nedeľu do 22.00 hod. Obslúži vás ochotný a príjemný personál.

Viac informácií nájdete na sociálnej sieti (2) Zeppelin Cafe and Breakfast | Facebook i na instagrame Zeppelin Cafe and Breakfast . Prajeme dobrú chuť.

Zdroj: PR-Článok