Potrebujete rekonštrukciu alebo chcete stavať? S PORFIXOM to ide kvalitne a ešte aj ušetríte

S letným obdobím prichádza aj čas rekonštrukcií, stavieb a iných stavebných činností. Nepriaznivý rast energií i stavebných materiálov nás vedú k hľadaniu lacnejšej alternatívy pri stavbe domu či rekonštrukciách. Vďaka moderným trendom v stavebníctve sa zvyšuje záujem o výstavbu nízkoenergetických domov a budov s takmer nulovou spotrebou energie. Stavebné centrum Ádám v Rimavskej Sobote má pre vás ideálny materiál pre vaše moderné a zdravé bývanie bez potreby dodatočného zateplenia. Aktuálna ponuka je v akciových cenách, ktoré platia do 30. júna.

PORFIX je na Slovensku čoraz viac obľúbenejším stavebným systémom. Tento komplexný materiál z pórobetónu patrí medzi cenovo dostupné materiály dnešnej doby. Biele tvárnice vyrábané z kremičitého piesku sú presné a dobre s nimi pracuje. Vďaka jedinečným vlastnostiam si všetko pripravíte na mieru s minimálnym množstvom odpadu. Ľahko sa reže, brúsi, frézuje alebo vŕta. Veľkou výhodou je rýchla príprava elektroinštalácie v stenách a na strope. Stropný systém PORFIX ako jediný na trhu má pórobetónovú vrstvu na spodnej strane stropných nosníkov (okrem plochy, cez ktorú sú nosníky položené na murive), čo umožňuje jednoduché vytvorenie drážok pre elektroinštaláciu aj na strope. Vďaka tomu je celková výstavba domu či budovy rýchlejšia a lacnejšia. A v nepodstatnom rade tepelno-izolačné parametre pórobetónových tvárnic zaručia úsporu energií okamžite po nasťahovaní.

Rekonštrukcie s PORFIXOM sú častým výberom dnešných staviteľov. Či ide o jednoduchú rekonštrukciu bytového jadra, alebo náročné rekonštrukcie budov. Opracovateľnosť a tvárnosť materiálu PORFIX umožňuje jednoduché a rýchle pripojenie k existujúcim konštrukciám.

Ak vás teda čaká rekonštrukcia alebo výstavba, komplexný systém PORFIX bezpochyby splní vaše požiadavky a zároveň vám poskytne moderné bývanie spĺňajúce všetky normy kvality aj ochrany životného prostredia.

Bezplatné poradenstvo získate v Stavebnom centre Ádám v Rimavskej Sobote.

Stavebné centrum Ádám nájdete na Šibeničnom vrchu č. 1 v Rimavskej Sobote, neďaleko autobusovej či železničnej stanice.

Kúpeľňové štúdio:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: mobil: 0902 960 411, 0902 960 414

Galéria parkiet:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 8.00 – 17.00, So: 8.00 – 12.00

Kontakt: mobil: 0902 960 407

Stavebniny Ádám:

Otváracie hodiny: Po – Pia: 7.00 – 17.00, So: 7.00 – 12.00

Kontakt : predajňa: 047/58 12 100
mobil: 0902 960 401

Viac informácii nájdete na www.adamcentrum.sk

Zdroj: PR-článok, porfix.sk