Novinkou v Zeppeline sú domáce šaláty. Prijímajú objednávky na vianočný aj silvestrovský catering

Mladé dievčatá z útulnej kaviarničky Zeppelin Cafe and Breakfast v Rimavskej Sobote rozšírili ponuku vynikajúcich raňajok o šalátové menu. Okrem raňajkových boxov, na ktoré majú veľmi dobré ohlasy od svojich stabilných aj nových zákazníkov prichádzajú s ďalšou novinkou. Je ňou treskaburger. Takmer všetky šaláty v ponuke majú vlastnej výroby a zákazníkom radi nakombinujú aj vkusne vyzdobené šalátové misy z viacerých druhov šalátov.

Tradične majú v ponuke diabolský šalát, slonie žrádlo, cestovinový šalát s bazalkovým pestom, zemiakový šalát, tresku s cottage alebo vegan šalát. „Objednávky prijímame od 1. decembra, do 20. decembra, ide hlavne o catering spojený s Vianocami či Silvestrom,“ približuje Katarína Kohút Povinská, majiteľka Zeppelin Cafe and Breakfast. Chutné a vkusne vyzdobené jedlo pripravujú aj na eventové stoly na rôznych oslavách.

V Zeppelin Cafe and Breakfast majú v ponuke niekoľko šalátov
V Zeppelin Cafe and Breakfast pripravujú vianočnú výzdobu

K obľúbeným jedlám u nich patria aj kanapky, diabolský šalát v brioške, zeppelin šaláty, treska v majonéze, mini croassanty. Bližšie informácie získate priamo v kaviarničke Zeppelin Cafe and Breakfast.

V ponuke raňajok nájdete stále anglické raňajky, praženicu s cibuľkou, či niekoľko druhov croasantov, toastov i sendvičov. Všetko vkusne a lákavo upravené. Kaviarničku nájdete v príjemnom prostredí na prízemí historickej budovy na Mlynskej ulici (za Billou).

Raňajky si môžete objednať pondelok až sobotu od 7.00 hodiny až do 14.00 hodiny na telefónnom čísle 0951603717.
V nedeľu raňajky nepodávajú.

Kaviareň Zeppelin je otvorená pondelok až nedeľu do 22.00 hod. Obslúži vás ochotný a príjemný personál.

Viac informácií nájdete na sociálnej sieti (2) Zeppelin Cafe and Breakfast | Facebook i na instagrame Zeppelin Cafe and Breakfast . Prajeme dobrú chuť.

Zdroj: PR-Článok, Zeppelin Cafe and Breakfast