Soboťania padli vo Vranove

ilustračné foto

Rimavskosobotskí futbalisti nepochodili vo Vranove nad Topľou. Vranovčania zdolali zverencov kouča Eugena Bariho 2:1. Takýto stav svietil na ukazovateli skóre už po prvom dejstve. Priebežne tretí tím v tabuľke hostil šiesty. Bol to zápas 23. kola tretej ligy Východ. Trénerom MFK Vranov je Roman Lazúr, ktorý počas hráčskej kariéry pôsobil aj v Rimavskej Sobote.

Autorom úvodného gólu duelu bol v 27. min domáci Verčimák. Na jeho zásah odpovedal v 35. min rimavskosobotský útočník Miladin Vujoševič. V drese MŠK skóroval v jarnej časti siedmykrát. Výhru Vranovčanov zariadil v 41. min Krajňak. Soboťania prišli v priebehu prvého polčasu o dvoch zranených hráčov (Lukáš Lupták, Dominik Iboš). Po zmene strán sa už stav nezmenil.

V zostave Rimavskej Soboty mal päťnásobné zastúpenie fortunaligový MFK Ružomberok. Medzi tri žrde sa postavil brankár z Liptova Tomáš Frühwald a okrem neho to boli v rámci striedavého štartu hráči – Jakub Rakyta, Oliver Luterán, Marko Kelemen a Adrián Macejko. V ôsmom kole Gemerčania doma zdolali Vranov rovnako 2:1. Presnými zásahmi sa na tom podieľali Sebastián Gembický a Csaba Juhász.

MFK Vranov nad Topľou – MŠK Rimavská Sobota 2:1 (2:1)
Zostava MŠK R. Sobota: Frühwald – L. Lupták (18. Šoltíšik – 77. Ľupták), Petrán, Langa, Rakyta – Gembický, Luterán, Iboš (35. Oláh), Kelemen, Macejko – Vujoševič.
Rimavskosobotský mančaft má naďalej 34 bodov (desať víťazstiev, štyri remízy, deväť prehier) a 24. kole privíta v nedeľu 30. apríla hráčov MŠK Tesla Stropkov.

Zdroj: vobraze.sk