Soboťania odštartovali zimnú prípravu

Futbalisti MŠK Rimavská Sobota odštartovali včera pod vedením trénera Eugena Bariho zimnú prípravu. Medzi hráčmi, ktorí absolvovali úvodný tréning, bol aj najlepší strelec mužstva Sebastián Gembický, ale aj ostrieľaný trojlístok Peter Petrán, Erik Ľupták, Csaba Juhász. V treťoligovom klube skončili všetci štyria legionári, ktorí v ňom pôsobili v jesennej časti tejto sezóny. Pre vobraze.sk to uviedol konateľ MŠK Rimavská Sobota Ondrej Václavik. „Mali sme záujem o dvojicu srbských hráčov Stefan Aleksič a Miloš Gardič, ale oni nemali záujem u nás ďalej pokračovať. Išlo o finančnú stránku,“ dodal.

Krídelník David Adeniyi Fadairo, ktorý pochádza z Nigérie, odišiel na hosťovanie do prvoligového MFK Tatran Liptovský Mikuláš. O tom, že si Gruzínec Vasili Kisievi nebude obliekať v odvetnej časti dres Rimavskej Soboty, informoval Václavik po jesennej časti. Aleksič a Kisievi hájili farby MŠK už aj v jarnej časti minulého ročníka.

„Na skúšku by mali prísť hráči zo Srbska i jeden Nigérijčan. V hre je aj možný návrat stopéra Carla Langa, ktorý už v Rimavskej Sobote hrával,“ avizuje konateľ MŠK Rimavská Sobota.

Rimavskosobotské mužstvo zimuje v tretej lige Východ s 26 bodmi (osem víťazstiev, dve remízy, päť prehier) na piatom mieste. V rámci striedavého štartu zaň nastupujú aj futbalisti z fortunaligového MFK Ružomberok.

Zdroj: vobraze.sk