R. Sobota vysoko prehrala v Snine

ilustračné foto

Po sérii troch vyhratých zápasov utrpeli futbalisti MŠK Rimavská Sobota debakel. Hráči MFK Snina zdolali zverencov kouča Eugena Bariho jednoznačne 5:0. Všetky góly pritom padli v druhom dejstve, v ktorom prišli Gemerčania o vylúčeného Adriána Koóša. V tretej lige Východ boli na programe zápasy 27. kola.

Úvodný gól duelu vsietil v 49. min Vinicius De Oliveira Veneranda. Po druhej žltej karte uvidel v 54. min červenú rimavskosobotský hráč Koóš. O tri minúty zabezpečil Brazílčan Vinicius domácim dvojgólový náskok a v 60. min ten istý hráč skompletizoval svoj hetrik. Štvrtý úder zasadil Soboťanov v 71. min Turik a gólový účet uzavrel z pokutového kopu v 86. min Dický.

Soboťania sa museli zaobísť na východe republiky bez futbalistov fortunaligového MFK Ružomberok i bez kapitána Petra Petrána. Ten chýbal v zostave MŠK pre zranenie už pred týždňom. V dvanástom kole R. Sobota doma zdolala Sninu 3:0. Dva góly strelil Sebastián Gembický a raz skóroval Kevin Oláh.

MFK Snina – MŠK Rimavská Sobota 5:0 (0:0)
Zostava R. Soboty: Gregor – Koóš, Ľupták, Langa, Oluwaseun Japhet – Juhász, Iboš, Varga, Gembický, Oláh – Vujoševič.
Rimavskosobotské mužstvo má naďalej 43 bodov (trinásť víťazstiev, štyri remízy, desať prehier) a v tabuľke kleslo zo štvrtého na piate miesto. Predstihla ho práve Snina. V nasledujúcom kole Gemerčania privítajú až v utorok 30. mája hráčov MŠK Námestovo.

Zdroj: vobraze.sk