Fitneska Gémešiová prenikla medzi najlepšie na Grand Prix Slovakia v Piešťanoch

Viktória Gémešiová (Roland Fitness) z Rimavskej Soboty rozšírila na Grand Prix Slovakia v Piešťanoch svoju zbierku trofejí. Dvadsaťpäťročná fitneska obsadila druhé miesto v disciplíne artistic fitnes a na tretej priečke sa umiestnila medzi bikiny fitneskami.

Na scéne artistic fitnes len zbiera skúsenosti. „To druhé miesto je super. Teším sa z neho. Zostava mi vyšla lepšie než pred týždňom na podujatí Different Cup v Trebišove,“ povedala pre vobraze.sk Viktória Gémešiová. V kategórii open žien štartovalo päť pretekárok.

V disciplíne bikiny fitnes (nad 169 cm) rovnako prenikla na medailové pozície a obsadila tretie miesto. „Mám veľkú radosť z neho. Tešila som sa, akoby som bola prvá. Bolo to maximum, čo som mohla dosiahnuť,“ uviedla Viktória Gémešiová. Ako priblížila, v tejto disciplíne sa ich predstavilo jedenásť.

Súťaž Grand Prix Slovakia v Piešťanoch bola nominačnou na novembrové majstrovstvá sveta, ktoré sa uskutočnia v Santa Susanne (Španielsko). „Budem teraz čakať, či sa dostanem do nominácie na majstrovstvá sveta,“ vravela po podujatí Gémešiová.

Zdroj: vobraze.sk, foto: FB SAFKST