Smer bude mať protivládny protest v R. Sobote. Oznámil Fico

Strana Smer – SD zorganizuje protivládny protest, ktorý sa uskutoční v nedeľu 17. októbra v Rimavskej Sobote. Dnes o tom na tlačovke informoval predseda tejto strany Robert Fico. „Využívam túto príležitosť, aby som pozval každého, kto má iný názor na smerovanie Slovenska a na to, ako sa má správať a vládnuť vláda SR, aby prišiel 17. októbra 2021 na veľký protivládny protest, ktorý organizujeme pri príležitosti Medzinárodného dňa boja proti chudobe v Rimavskej Sobote,“ oznámil bývalý premiér. Ako dodal, na mítingu očakávajú niekoľko tisíc ľudí.

Konkretizoval, že sa protest bude konať v priestoroch rimavskosobotského amfiteátra. Fico sa poďakoval primátorovi a poslancovi Národnej rady SR Jozefovi Šimkovi za to, že „preukázal mieru spolupráce pri organizovaní tohto podujatia“.

„Chceme zorganizovať slušný, ale tvrdý protivládny protest a na to má strana Smer – SD ako organizátor tohto podujatia absolútne právo,“ zdôraznil Robert Fico. Poznamenal, že ako hostí pozve všetky politické strany, ktoré majú iný názor na vládnutie a na smerovanie SR ako takej.

Zdroj: vobraze.sk, foto: FB Robert Fico