Bagačka úplne nevylúčil kandidatúru na pozíciu primátora

Jaroslav Bagačka

Poslanec Mestského zastupiteľstva v Rimavskej Sobote Jaroslav Bagačka tvrdí, že sú vhodnejší kandidáti na post primátora než je on. Konkretizovať niekoho z toho názorového spektra, ktorého je súčasťou, však člen poslaneckého klubu Odvážme sa zrýchliť nechcel. Komunálne voľby sa uskutočnia na jeseň tohto roka.

Podľa Bagačku je rozhodovanie o kandidatúre na post primátora veľmi zložité. „Určití ľudia, najmä stredopravej hodnotovej orientácie, mi navrhovali kandidatúru a cením si to. Nikdy nebolo mojou ambíciou uchádzať sa o túto pozíciu. Pri určitej konštelácii, respektíve politickej situácii by sa dalo o tom uvažovať, úplne vylúčené to nie je. Vyjadrím sa v máji,“ uviedol pre vobraze.sk Jaroslav Bagačka, dlhoročný riaditeľ Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Rimavskej Sobote.

„Nedohodli sme sa ešte, kto z nás bude kandidovať na pozíciu primátora. Niekto to však bude,“ povedal pre vobraze.sk poslanec rimavskosobotského mestského zastupiteľstva Michal Demeter, člen poslaneckého klubu Odvážme sa zrýchliť.

Zdroj: vobraze.sk, foto: archív Jaroslav Bagačka