Kino je otvorené. Pozriete si program na február

V lete ti poviem, ako sa mám Evita

Kino Orbis v Rimavskej Sobote bolo po pandemickej prestávke opäť otvorené. Ľudia ho môžu navštevovať v režime OP, podľa aktuálnych pandemických nariadení. Kino premieta od 15. januára.

Ešte počas tohto víkendu hrajú Matrix Resurrections a v pondelok 31. januára je aj maďarská verzia. V sobotu si filmoví fanúšikovia Spielberga prídu na svoje s thrillerom West Side Story. V nedeľu je na programe Margrete – kráľovná severu.

V ponuke je 14 filmov.  Ako ďalej avizuje Eva Zibríková, dlhoročná šéfka kina, medzi februárové lákadlá určite patrí slovenská Evitovka – V lete ti poviem, ako sa mám (17. – 21. február) a rozprávka Spievaj 2 – 3. až 6. februára. „Vyšlo nám to pekne aj na 4. február kedy majú deti polročné prázdniny,“ dodáva.

Dobrodružná komédia Krotitelia duchov 24. – 25. február nebudú. Nahradí ich Evitovka

„Krotiteľov duchov nám preložili na marec. Ako náhradný film bude pravdepodobne už spomínaná Evitovka, nech majú ľudia viac premietacích dní tohto lákavého filmu,“ dodala. Romantická komédia od Evity mapuje životy partie štyridsiatnikov, ktorí sa kamarátia od detstva a dodnes sa stretávajú už spolu so svojimi rodinami. Po rokoch sa ale začínajú objavovať tajomstvá, ktoré ich životy navždy zmenia.

Program kino Orbis februar

Zdroj: vobraze.sk, Kino Orbis – program a vstupenky online