Majiteľka Zeppelin v R. Sobote rozširuje ponuku. Chutné raňajky robia i v nedeľu

Mladé dievčatá z útulnej kaviarničky Zeppelin Cafe and Breakfast v Rimavskej Sobote rozširujú ponuku jedál aj otváracie hodiny. Okrem fajnej kávy v útulnom prostredí sa tak na Mlynskej ulici môžete naraňajkovať už aj v nedeľu. Ako avizuje majiteľka kaviarničky Katarína Kohút Povinská, reagujú tak na požiadavky zákazníkov, ktorí si chcú urobiť pekné ráno a potešiť svoje oči aj chuťové poháriky. Dobroty si tu nájdu dospelí v podobe výdatných anglických raňajok, ako aj šalátov, maslových croassantov či zeleniny, až po sladké raňajky pre deti. 

„Máme aj pár noviniek. Ľudia si nás obľúbili a chodia k nám aj rodiny s deťmi. Soboty mávame veľmi silné. Budeme radi, ak naši aj noví zákazníci prídu aj v nedeľu a spravia si rovnako pekný a bezstarostný začiatok dňa už aj v nedeľu, teda všetkých sedem dní v týždni,“ hovorí s tým, že neustále pracujú na vylepšeniach, aby mohli svojich zákazníkov príjemne potešiť. Raňajky podávajú v sobotu aj nedeľu od 7:00 hod. do 12:00 hod.  

K obľúbený špecialitám patria aj pestro plnené sendviče či toasty. Potraviny sú pritom nakombinované tak, aby zasýtili, ale nezaťažili žalúdok.

Zákazníci radi využívajú aj možnosť objednania si raňajkových boxov na telefónnom čísle 0951603717.

V ponuke majú aj čerstvo urobené domáce šalátové menu. Vybrať sa dá podľa aktuálnosti surovín, ako je napríklad diabolský šalát, grécky paprikový šalát, cuketová nátierka, cestovinový šalát s lososom, treska v majonéze či treskaburger. Súčasťou raňajok sú na mieste pečené croassanty.

V priestoroch raňajkárne sa môže pohodlne usadiť približne tridsať návštevníkov a poskytnú im aj súkromnú terasu na piatok či sobotu, alebo podľa dohody. Ku vkusne vyzerajúcemu jedlu patrí aj správne servírovanie a úsmev čašníčok.

Majiteľka kaviarničky Zeppelin Cafe and Breakfast je známa aj výrobou šalátových mís, cateringom a eventovými službami na vysokej úrovni. K dispozícii majú dve terasy, kde si môžete objednať s blížiacim sa letom aj ochladzujúce drinky, limonády či ráno si vychutnať kávu značky Coari caffe, ktorá je vnímaná ako luxusná. To všetko v tieni starých gaštanov v budove s historickým nádychom a k tomu prislúchajúcom originálnom zariadení. Terasa má byť od júna otvorená do desiatej večer, návštevníci si tak budú môcť vychutnať posedenie aj pri dvoch druhoch piva. 

Viac informácií nájdete na sociálnej sieti (2) Zeppelin Cafe and Breakfast | Facebook i na instagrame Zeppelin Cafe and Breakfast . Prajeme dobrú chuť.

Adresa : Zeppelin Cafe
Mlynská 1029/2
979 01 Rimavská Sobota

Raňajky si môžete objednať pondelok až piatok od 7.00 hod. až do 14.00 hod. na telefónnom čísle 0951603717. V sobotu a nedeľu od 7.00 hod. do 12:00 hod. Obslúži vás ochotný a príjemný personál.

Kaviareň bude od 1. júna otvorená : Po. – Ne. od 7:00 do 22:00

Zdroj: PR-článok, Zeppelin Cafe and Breakfast