V Kongu najnovšie nájdete už aj menu. Na výber majú štyri jedlá

Kongo pub Restaurant na Tomašovskej ulici v Rimavskej Sobote rozširuje svoju ponuku. Okrem pizze či burgrov sa u nich dopoludnia najete aj z denného menu. V ponuke budú mať štyri možnosti. Od pondelka zavádzajú menu a budú variť aj jedlá. Rozšíria tak doterajšiu ponuku.

Zorganizovať tu vedia súkromné aj firemné posedenia, školenia, oslavy, hostiny, pomaturitné stretnutia. Pre menšie partie približne 25 osôb ponúkajú aj osobitnú miestnosť s obsluhou a možnosťou občerstvenia, banketkou. Príležitosť na posedenie tu je aj pri futbalovom zápase, ktorý si môžete pozrieť na veľkom televízore, alebo Kongo navštívite len tak na čaj alebo kávu.

Noví prevádzkovatelia Kongo pub Restaurant Roman Matheidesz a Peter Rončák majú viac ako desaťročnú skúsenosť z pôsobenia v gastrosektore.

Denné menu už čoskoro

Hladnému zákazníkovi radi ponúknu aj niektoré z takmer desiatich burgrov. Pri ich príprave dbajú osobitne na kvalitné mäso z bravčovej, hovädzej i kuracej ponuky. Ide pritom o poctivé burgre aj s možnosťou trhaného mäsa.

Vybrať si môžete napríklad cheese burger, barbecue burger, greece burger, bacon burger, samuraj burger či burger s vyprážaným syrom. Na svoje si prídete aj v prípade, že obľubujete šaláty alebo chuťovky – snacky. Na stôl vám naservírujú grilované alebo vyprážané kuracie krídelká, vyprážaný bravčový alebo kurací rezeň, cibuľové krúžky i mozzarelové tyčinky.

Špecialitou je pečené koleno alebo rebro. Pre viac osôb pripravujú aj párty box, ide o mix obľúbených chrumkavých kombinácií. V ponuke majú aj vyše 20 druhov pizze. Pre menšie partie približne 25 osôb ponúkajú aj osobitnú miestnosť s obsluhou a možnosťou občerstvenia, banketkou.

Dobroty zo širokej ponuky si môžete aj objednať. Na telefónnom čísle 0903868170, alebo aj online na www.bistro.sk

Donášková služba

Zákazníkom je donášková služba k dispozícii od pondelka do soboty od 10.30 hod. do 21.30 hod. V sobotu od 12.30 hod. a v nedeľu od 14.30 hod. do 21.30 hod.

Otváracie hodiny

V prípade osobnej návštevy sú otvorení:
Pondelok až štvrtok od 10.00 hod. do 22.00 hod.
V piatok od 10.30 do 23.00 hod.
V sobotu od 12.00 hod. do 23.00 hod.
V nedeľu od 14.00 hod. do 22.00 hod.

Ak nie ste veľkí priaznivci sociálnych sietí, prinášame vám videoprehliadku Kongo pubu aj prostredníctvom osvedčeného youtube.

Zdroj: PR-článok