V R. Sobote otvorili motokárovú halu. Plánujú organizovať aj súťaže

V Rimavskej Sobote otvorili dnes motokárovú halu pod názvom Logan Karting RS. K dispozícii majú osem motorkár GX SR 4 2020 s motorom Honda. Od soboty 6. januára (11.00 hod.) sú tak podľa slov spolumajiteľa Antona Rótha pripravení ponúknuť priaznivcom zážitok plný adrenalínu v areáli bývalého Risa na Cukrovarskej ulici, za predajňou Lidl. Motokáry sú k dispozícii hlavne v popoludňajších hodinách. Počas víkendov aj vo večerných hodinách. Nadviazať chcú na úspešnú tradíciu motokár v Rim. Sobote.

„Ponúkame na úvod približne dvestometrový okruh, ktorý chceme v budúcnosti pribúdajúcimi záujemcami rozšíriť o ďalšiu halu a nový okruh,“ priblížil s tým, že priaznivci tohto motošportu tu nájdu možnosti na nové odreagovanie, zábavu, to všetko s patričnou dávkou adrenalínu. 

Cieľom je vytvoriť centrum pre nadšencov motokár. V najbližších mesiacoch preto plánujú organizovať aj amatérske súťaže. „Sám chodím na amatérske preteky v Maďarsku i po Slovenku, mám už asi desaťročné skúsenosti a povyhrával som aj veľa pohárov zo súťaží. Motokárovú halu otvárame aj kvôli tomu, aby ľudia z R. Soboty a okolia nemuseli za touto atrakciou ďaleko cestovať.“

Motokárová hala je otvorená pre jednotlivcov i skupiny, ktoré si chcú zmerať svoje sily. Termín si môžete rezervovať vopred na telefónnom čísle 0944788588. Jazda je povolená osobám od 15 rokov s výškou od 150 centimetrov. Ako Róth avizuje, návštevníci sú povinní sa riadiť prevádzkovými a bezpečnostnými pravidlami. Okrem samotnej jazdy na trati ponúka hala aj pohodlný priestor s výhľadom na celú trať, kde sa priaznivci môžu stretávať pred jazdou a zdieľať svoju vášeň.

Cena jazdy: 1 osoba – 10 minút/ 8 eur, 20 minút/15 eur a 30 minút/22 eur.

Prvých návštevníkov privítajú v sobotu 6. januára o 11.00 hodine.

Adresa: Logan Karting RS,  
Cukrovarská ulica 4, 979 01 Rimavská Sobota
Kontakt: 0944788588

Otváracia doba: 
pondelok až štvrtok od 13.00 hod do 21.00 hod. 
piatok a sobota od 11.00 hod do 22.00 hod. 
v nedeľu od 13.00 hod do 21.00 hod.

Zdroj: PR-článok, Logan Karting RS