V rimavskosobotskej pobočke CA INVIA si dovolenkári najviac vyberajú destinácie Turecko a Egypt

Ak ste si ešte nevybrali svoju dovolenku, môžete využiť služby najväčšej cestovnej agentúry v Slovenskej republike, ktorá si začiatkom mája otvorila svoju pobočku v Rimavskej Sobote. „Ľudia si zatiaľ najviac vyberajú zájazdy do Turecka a Egypta, a to v prázdninových termínoch,“ priblížila vedúca pobočky v Rimavskej Sobote Mariana Ridzoňová. Aktuálne majú podľa nej v ponuke Turecko od 428 eur na osobu v termíne od 11. júna do 17. júna alebo Egypt za 635 eur na osobu v termíne 28. jún až 5. júl. Pre dovolenkárov, ktorí sú verní Bulharsku a čiernemu bahnu, je tu ponuka na Slnečnom pobreží v cene 507 eur. Doprava je letecky v termíne od 26. júna do 3. júla.

„Viac informácií radi záujemcom priblížime v našej pobočke v Tescu na Cukrovarskej ulici, v jednom zo stánkov oproti lekárne. Ponuka je pestrá a mení sa skoro každý deň,“ hovorí Ridzoňová. Avizuje, že Cestovná agentúra Invia aktuálne ponúka zľavy vo výške 40 percent na vybrané zájazdy. Veľa zliav majú najnovšie na dovolenky v Chorvátsku.

Napriek tomu, že sa rimavskosobotská pobočka rozbieha, snažia sa vychádzať čo najviac v ústrety predstvám zákazníkov. „Mali sme zákazníka, ktorému sme vybavili cez zahraničnú cestovku dobrú cenu za 1 800 eur pre troch ľudí v destinácii Hurgada v Egypte. Chceli konkrétny hotel, ktorý nám prvýkrát neprešiel, no na druhý deň sa nám to podarilo zrealizovať s inou cestovkou. Pracujeme so všetkými, takže si pre nášho zákazníka môžeme vyberať tú najlepšiu alternatívu, pokiaľ nie je vypredaná. Sme alternatívou pre tých ľudí, ktorí sa nevedia zorientovať v širokej ponuke dovoleniek prostredníctvom internetu, alebo ich už nebaví tráviť veľa času na internete. Osobný kontakt je vždy osobný kontakt,“ dodáva.

Služby CA Invia sa podľa Ridzoňovej v R. Sobote rozhodli priniesť pre to tomu, lebo majú najväčšiu ponuku so skvelými cenami.

Zákazníkom sú k dispozícii každý deň, od pondelka až nedele od 9:00 do 18:00 hod. Veľkou výhodou výberu dovolenky prostredníctvom pobočky v nákupnom centre podľa vedúcej je, že záujemcom sa snažia vypracovať ponuky počas nákupu. „Nemusia tak čakať a šetríme im čas. Stačí, keď sa u nás na pobočke, pri priestoroch LED shopu Majka zastavia a povedia nám o svojich predstavách dovolenky. Pomôžeme im ju nakombinovať aj so skúsenosťami, ktoré sa na internete nedozvedia,“ priblížila.

Adresa: Hypermarket TESCO, Cukrovarská 4983/1A, Rimavská Sobota. Kontakt 0911 444 388.

Otváracie hodiny : pondelok až nedeľa od 9:00 do 18:00 hod.

Spoločnosť Invia.sk je najväčšia cestovná agentúra v Slovenskej republike. Jej poslanie je pomáhať ľuďom nájsť a zažiť najbáječnejšie momenty ich života. Na trhu pôsobí viac ako 15 rokov. Je autorizovaným predajcom zájazdov od viac ako 300 renomovaných a poistených cestovných kancelárií. Najbližšia pobočka je v Banskej Bystrici

Zdroj: PR-článok, CA Invia