FAMILY CAFE – káva či horúca čokoláda pre vás a zábava pre deti + video

Klasicky pražená talianska káva Tonino Lamborghini, ochutené lattéčka, skvelé palacinky či viacero druhov koláčikov ponúka v týchto dňoch kaviareň FAMILY CAFE na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote. Nájdete tu aj aj horúcu čokoládu či vianočný punč.

Od iných kaviarní sa FAMILY CAFE líši práve svojim zameraním. Prirovnať ju môžme ku kaviarňam „rodiného typu“. Utvrdí vás o tom časť, ktorá je ukrytá za podchodom vedľa barového pultu. Nachádza sa tu asi najväčší detský kútik v prevádzke tohto druhu v Rimavskej Sobote. Nájdete v ňom hračky, detské posedenie a aj osobitný bar s bočným východom na uzavretú terasu. Priestor skĺbuje modernú kaviareň a priestory v historickej budove. Sú priam predurčené na rodinné oslavy napríklad narodenín, detské párty, jednoducho akcie, kde sa môže zísť veľká početná rodina.

Pri pohľade na tento priestor aspoň na chvíľu zatúžte byť opäť deťmi. Kaviareň FAMILY CAFE na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote Kontakt : Tel: 0949 868 000

V chladnejších dňoch majú v FAMILY CAFE aj horúcu čokoládu či horúce limonády. V ponuke je tu jahoda/rebarbora, pomaranč /zázvor, čučoriedka či vianočný punč. Pre veľkú obľubu doplnili do vitríny s kolíčikmi aj profiteroles. Ak sa ponáhľate, kávičku si môžete zobrať so sebou.  Káva je zmesou piatich druhov arabika a troch robusta v pomere 70:30. Jej chuť je znamenitá, ale to najlepšie posúdite sami.

Po vstupe do kaviarne určite neprehliadnete strop. Odkrýva pôvodné klenby a priestoru istú vznešenosť. Štýlové visiace osvetlenie a sedenie zaručujú príjemnú atmosféru podniku aj náročnému návštevníkovi.

Pre tých, čo si nájdu čas na príjemné posedenie majú aj pohár vínka. Nájdete u nich značkové tokajské vína od spoločnosti Grand Bari (Košice) a Hamšík Winery (Taliansko). V ponuke majú aj miešané nápoje, džúsy z čerstvého ovocia, okrajovo sortiment dopĺňajú koláče, zmrzlinu a iné pochutiny. Toto všetko má svoje miesto za priestranným pultom a v súčinnosti so skvelou obsluhou dáva tomuto podniku ďalší plusový bod.

Otváracie hodiny :

PONDELOK až PIATOK 07:00 hod. – 19:00 hod. (PIATOK aj do 22:00 hod)
SOBOTA od 9:00 hod do 19:00 hod.
NEDEĽA ZATVORENÉ

Kontakt : Tel: 0949 868 000
Email: familycafers@gmail.com
Fb : Family Cafe / Kids Zone

GALÉRIA

Zdroj: PR-článok