V Kongu najnovšie nájdete už aj menu. Na výber majú štyri jedlá

Menu si môžete objednať vopred každý pracovný deň v čase od 10:30 hod. do 16:00 hod.. alebo v daný deň do 10:15 hod. na tel. č. 0903 868 170.

Kongo pub Restaurant na Tomašovskej ulici v Rimavskej Sobote rozšírilo svoju ponuku. Okrem pizze či burgrov sa u nich dopoludnia najete aj z denného menu. Túto novinku u nich nájdete v podobe štyroch jedál. „Pozývame všetkých hladošov, ktorí sa chcú dobre najesť. Zatiaľ sme pripravili takéto menu a budeme ho ešte dolaďovať podľa ohlasov našich zákazníkov. Veríme, že im bude u nás chutiť a využijú aj Možnosť objednávky,“ hovorí jeden z prevádzkovateľov Roman Matheidesz.

Zorganizovať tu vedia súkromné aj firemné posedenia, školenia, oslavy, hostiny, pomaturitné stretnutia. Pre menšie partie približne 25 osôb ponúkajú aj osobitnú miestnosť s obsluhou a možnosťou občerstvenia, banketkou. Príležitosť na posedenie tu je aj pri pivku a futbalovom zápase, ktorý si môžete pozrieť na veľkom televízore, alebo Kongo navštívite len tak na čaj alebo kávu.

Prevádzkovatelia Kongo pub Restaurant Roman Matheidesz a Peter Rončák majú viac ako desaťročnú skúsenosť z pôsobenia v gastrosektore.

Denné menu realitou od januára

Hladnému zákazníkovi radi ponúknu aj niektoré z takmer desiatich burgrov. Pri ich príprave dbajú osobitne na kvalitné mäso z bravčovej, hovädzej i kuracej ponuky. Ide pritom o poctivé burgre aj s možnosťou trhaného mäsa.

Vybrať si môžete napríklad cheese burger, barbecue burger, greece burger, bacon burger, samuraj burger či burger s vyprážaným syrom. Na svoje si prídete aj v prípade, že obľubujete šaláty alebo chuťovky – snacky. Na stôl vám naservírujú grilované alebo vyprážané kuracie krídelká, vyprážaný bravčový alebo kurací rezeň, cibuľové krúžky i mozzarelové tyčinky.

Špecialitou je pečené koleno alebo rebro. Pre viac osôb pripravujú aj párty box, ide o mix obľúbených chrumkavých kombinácií. V popoludňajšej ponuke majú aj vyše 20 druhov pizze. Pre menšie partie približne 25 osôb ponúkajú aj osobitnú miestnosť s obsluhou a možnosťou občerstvenia, banketkou.

Dobroty zo širokej ponuky si môžete aj objednať. Na telefónnom čísle 0903868170, alebo aj online na www.bistro.sk

Donášková služba

Zákazníkom je donášková služba k dispozícii od pondelka do soboty od 10.30 hod. do 21.30 hod. V sobotu od 12.30 hod. a v nedeľu od 14.30 hod. do 21.30 hod.

Otváracie hodiny

V prípade osobnej návštevy sú otvorení:
Pondelok až štvrtok od 10.00 hod. do 22.00 hod.
V piatok od 10.30 do 23.00 hod.
V sobotu od 12.00 hod. do 23.00 hod.
V nedeľu od 14.00 hod. do 22.00 hod.

Prinášame vám videoprehliadku Kongo pubu, kde si môžete pozrieť ich obnovené priestory.

Zdroj: PR-článok