Predajňu Husqvarna nájdete v areáli bývalého pivovaru v R. Sobote. V ponuke je kvalitná záhradná i lesná technika

Ak potrebujete špičkovú záhradnú techniku, ktorá kombinuje výkon, spoľahlivosť a inovácie, zavítajte do predajne Husqvarna v Rimavskej Sobote. Predajňu záhradnej techniky otvorili na Cukrovarskej ulici v areáli bývalého pivovaru. Predtým sídlila v prenajatých priestoroch na Školskej ulici. V nových, vlastných priestoroch nájdete rozšírené služby, ako aj viac miesta na parkovanie. 

V predajni ponúkajú značky ako Husqvarna, Stihl, Gardena a Agzat. Najdete v nej techniku, ktorá pomôže efektívne pokosiť váš trávnik, od menšej záhradky, až po veľké plochy. Pomôže vám v strihaní, pílení a prerezávaní, uľahčí prácu a starostlivosť o pôdu a okolie. Ku komplexnosti služieb patrí aj zavlažovanie a zavlažovacia technika, elektrocentrály a vodné čerpadlá na benzín, ktoré v predajni tiež ponúkajú. 

„Naša predajňa na Cukrovarskej ulici je väčšia, prehľadnejšia a umožnila nám rozšíriť sortiment lesnej a záhradnej techniky, napríklad aj o stavebnú techniku od spoločnosti Husqvarna, ktorá je zárukou a lídrom v stavebníctve. Ako v kvalite, tak aj dostupnosti strojov, s ktorými sa dobre pracuje. Určené sú pre stavbárov, aj firmy či jednotlivcov. V predajni tak máme k dispozícii novinky, ako je zhutňovacia a rezacia technika, búracie roboty, frézu na betón či jadrové vŕtačky až do 450 milimetrov,“ priblížil Štefan Singlár, zástupca spoločnosti Komars, ktorá sa niekoľko rokov zaoberá predajom techniky šetriacej čas a uľahčujúce prácu v lese, v záhrade i na dvore.

Niektoré výrobky si zákazník môže vybrať či ich chce mať na benzín, elektrinu, alebo nabíjateľné aku stroje. Určené sú pre profesionálov na každodennú prácu, ale k dispozícii majú aj hobby náradie. 

Zákazníkom sa zamestnanci snažia poskytnúť odborné poradenstvo, aby vedeli podľa požiadaviek, aký stroj bude pre nich najvýhodnejší. Sú pripravení poskytnúť poradenstvo pri výbere správnej techniky, ako aj popredajný servis a údržbu, aby vaše zariadenia zostali v top stave po mnoho rokov. 

„Firmy Stihl a Husqvarna držia náhradné diely dlhodobo. Sú zárukou kvality, ako aj možnosti dlhej doby prevádzkovania. V našom servise máme šikovných mechanikov a veľkú dostupnosť náhradných dielov aj na staršie modely. Servisujeme napríklad aj 15-ročné píly,“ dodáva Singlár.

Ako autorizovaný predajca značiek Husqvarna, Gardena či Stihl sa rozhodli kvôli ich spoľahlivosti a trvanlivosti. Produkty sú vyrobené z kvalitných materiálov a prechádzajú prísnymi testami, aby zabezpečili maximálnu výkonnosť a odolnosť. Investícia do produktov Husqvarna sa vám vráti v podobe bezproblémového a efektívneho používania po dlhé roky. 

Adresa: Komars s.r.o., Cukrovarská 4097, 
979 01 Rimavská Sobota
Otváracie hodiny:
Po-Pia 8:00-17:00
So 8:00-12:00

Tel. č.: +421 907 877 173
info@komars.sk


Zdroj: PR-článok, Komars. s.r.o, Rimavská Sobota