Happy day ľudia využili nadmieru. Zisťovali sme, aké spotrebiče išli najviac na dračku

Predajňa Okay v obchodnom centre Galéria komín na Cukrovarskej ulici v Rimavskej Sobote opäť otvorila prevádzku. Zákazníci ju využívajú od prvého dňa, kedy zákazníkov privítali s 15 – percentnými zľavami a darčekmi.

Najväčší predajca TV a veľkých spotrebičov má v ponuke najnovšie už aj nábytok. To všetko s garanciou najnižších cien a dovozom pri nákupe cez eshop zadarmo. Podľa vyjadrenia vedúceho predajne Okay Rimavská Sobota Zorana Kalásza v prvý deň išli najviac na odbyt ventilátory, prenosné klimatizácie od 300 eur, televízory či chladničky.

„Ľudia brali dosť aj postele. V prvý deň sme predali štyri postele,“ povedal Kalász. Ako dodáva, veľa zákazníkov sa pritom ešte rozhodovalo a teraz prichádzajú. „Zhruba každý deň sa jedna posteľ alebo sedačka objednáva,“ poznamenal. Pre veľký záujem pár kusov predali rovno z predajne. Aj keď majú všetok tovar na predajni, pre spokojnosť zákazníkov podľa jeho slov zriadili a rozšírili skladové zásoby aspoň o jeden kus postelí. Noví majitelia tak zakúpenú posteľ, ktorú si zamilovali, mohli mať doma už v deň predaja a oddychovať na nej. „Zákazník je spokojný. U nás je na prvom mieste,“ zdôrazňuje vedúci predajne.

Súčasťou rozšírenia sortimentu o nábytok sú aj kuchynské linky z katalógovej ponuky. “Zákazníci u nás nájdu všetko zariadenie do domu či bytu. Nemusia chodiť po viacerých predajniach. Radi im poradíme, pomôžeme alebo tovar objednáme,” vysvetľuje s tým, že v predajni majú hneď dvoch najlepších predavačov v okolí v rámci ich obchodnej siete.

Okrem hotovosti je medzi zákazníkmi obľúbený aj predaj na splátky. Spolupracujú s viacerými splátkovými spoločnosťami. Výhodné je aj predĺženie záruky až na 5 rokov či poistenie voči náhodnému poškodeniu či rozbitiu.

Zákazník si vo vynovenej predajni priamo môže posedieť na pohodlnom gauči alebo posteli, pozrieť si vybraný televízor, vypočuť kvalitnú hudbu a túto otestovanú kombináciu hneď aj zakúpiť. „Dovoz zabezpečujeme v rámci mesta za poplatok 8 eur,“ ozrejmuje Kalász jednu z mnohých alternatív nákupu v ich predajni, kde si môžu výrobok otestovať. Podľa jeho slov aj kvôli službe dovozu mali v úvode roka najvyšší predaj na Slovensku. V prípade záujmu vedia doručiť tovar do 60 minút. Po zvýšení záujmu v prípade objednávok cez eshop sa podľa šéfa pobočky snažia zrýchliť aj dodanie tovaru priamo k zákazníkom domov.

Okay elektro a nábytok je súčasťou siete 36 predajní na Slovensku s kompletnou ponukou tovaru spotrebičov na predajni.

Okay pôsobí v Rimavskej Sobote približne päť rokov. V prevádzke nájdete širokú ponuku bielej a čiernej elektroniky, domácich kuchynských majstrov, vysávače, kávovary, či klimatizácie.

Viac informácií o predajni, ako aj eshope nájdete tu.
Ak vás akcie a udalosti o predajni v R. Sobote zaujímajú, sledujte a lajkujte fb profil Okay.sk Rimavská Sobota.

Adresa: OKAY Rimavská Sobota
Cukrovarská ul. 5414/1D, Rimavská Sobota

Otváracie hodiny:
Pondelok-piatok 9:00-20:00
Sobota 9:00-20:00
Nedeľa 9:00-20:00

Zdroj: PR článok, vobraze.sk